Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕЛ СЕКЮРИТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203705470
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203705470 от 2015-11-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 17, 2015 13:55
Наименование
ИНТЕЛ СЕКЮРИТИ
Транслитерация
"Intel Security” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. «Белмекен», 4, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Лична охрана на физически лица вкл. и с въоръжена охрана съгласно „Закона за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите“; Охрана на имуществото на физически или юридическ... Лична охрана на физически лица вкл. и с въоръжена охрана съгласно „Закона за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите“; Охрана на имуществото на физически или юридически лица; Охрана на мероприятия; Охрана на ценни пратки и товари; Самоохрана; Консултантска дейност в областта на сигурността и охраната; Информационна и фирмена сигурност и изграждане на охранителни и защитени информационни системи; Консултации и обучение по финансова сигурност; Производство и търговия на сигнално охранителна, информационна и комуникационна техника; Охрана с технически средства и дейност по наблюдение и контрол с технически средства на охраняваните обекти и проверка на получените сигнали; Изграждане на системи за охрана и сигурност с технически средства; Обучение на физически и юридически лица за охранителна дейност и по техническите системи за сигурност; Провеждане на обучение по фирмена сигурност и защита на фирмената информацията; Изграждане на кабелни трасета; Изграждане на съобщителни и комуникационни линии; Дейности, свързани със сигурността и отбраната, туристическа и туроператорска дейност, транспорт, логистика и снабдяване; Строителство и ремонти, както и всички други стопански и търговски дейности незабранени със закон. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ЙОРДАНОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ЙОРДАНОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕЛ СЕКЮРИТИ ЕООД на латиница ""Intel Security” Ltd." с ЕИК/ПИК 203705470 е основана на 17 Септември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2015-09-17
Регистрация на фирмата

2015-10-09
Промяна предмет на дейност
- Лична охрана на физически лица вкл. и с въоръжена охрана съгласно „Закона за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите“; Охрана на имуществото на физически или юридически лица; Охрана на мероприятия; Охрана на ценни пратки и товари; Самоохрана; Консултантска дейност в областта на сигурността и охраната; Информационна и фирмена сигурност и изграждане на охранителни и защитени информационни системи; Консултации и обучение по финансова сигурност; Производство и търговия на сигнално охранителна, информационна и комуникационна техника; Охрана с технически средства и дейност по наблюдение и контрол с технически средства на охраняваните обекти и проверка на получените сигнали; Изграждане на системи за охрана и сигурност с технически средства; Обучение на физически и юридически лица за охранителна дейност и по техническите системи за сигурност; Провеждане на обучение по фирмена сигурност и защита на фирмената информацията; Изграждане на кабелни трасета; Изграждане на съобщителни и комуникационни линии; Строителство и ремонти, както и всички други стопански и търговски дейности незабранени със закон. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ Лична охрана на физически лица вкл. и с въоръжена охрана съгласно „Закона за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите“; Охрана на имуществото на физически или юридически лица; Охрана на мероприятия; Охрана на ценни пратки и товари; Самоохрана; Консултантска дейност в областта на сигурността и охраната; Информационна и фирмена сигурност и изграждане на охранителни и защитени информационни системи; Консултации и обучение по финансова сигурност; Производство и търговия на сигнално охранителна, информационна и комуникационна техника; Охрана с технически средства и дейност по наблюдение и контрол с технически средства на охраняваните обекти и проверка на получените сигнали; Изграждане на системи за охрана и сигурност с технически средства; Обучение на физически и юридически лица за охранителна дейност и по техническите системи за сигурност; Провеждане на обучение по фирмена сигурност и защита на фирмената информацията; Изграждане на кабелни трасета; Изграждане на съобщителни и комуникационни линии; Дейности, свързани със сигурността и отбраната, туристическа и туроператорска дейност, транспорт, логистика и снабдяване; Строителство и ремонти, както и всички други стопански и търговски дейности незабранени със закон. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

2015-11-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203705470 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-12-21

2017-06-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. «Белмекен», 4, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. «Белмекен», 4, ет. 2

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма