Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРОПА ТРЕЙД 94 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203709432
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 23, 2015 16:20
Наименование
ЕВРОПА ТРЕЙД 94
Транслитерация
EUROPA TRADE 94
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Дъскот, ул. „Двадесет и пета“, 2 Виж на картата
Код на икономическа дейност
0119 - Отглеждане на други едногодишни растения
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно; внос и износ; туризъм; посредничество и представителство; комисионна, спедиционна, складова, рекламна, информационна дейност или предоставяне на други услуги; покупк... търговия на едро и дребно; внос и износ; туризъм; посредничество и представителство; комисионна, спедиционна, складова, рекламна, информационна дейност или предоставяне на други услуги; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джордан Йорданов Трифонов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Джордан Йорданов Трифонов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРОПА ТРЕЙД 94 ЕООД на латиница "EUROPA TRADE 94" с ЕИК/ПИК 203709432 е основана на 23 Септември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВАЧКА 55", но на 8 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "ЕВРОПА ТРЕЙД 94". Седалището на компанията се намира в с. Дъскот, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2015-09-23
Регистрация на фирмата

2023-09-08
Промяна наименование
Името се сменя от ВАЧКА 55 на ЕВРОПА ТРЕЙД 94
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Полски Сеновец, 6-та, 22
+ БЪЛГАРИЯ, с. Дъскот, ул. „Двадесет и пета“, 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Отглеждане на други едногодишни растения; производство, изкупуване, преработка, продажба, доставка и търговия на едро и дребно на хранителни, промишлени и селскостопански стоки, семена, агро, био и химически препарати за растителна защита, минерални изкуствени торове, семена, посадъчни материали; дърводобив и търговия с дървесни материали; лесокултурна дейност; внос и износ; хотелиерство и ресторантьорство; международен и вътрешен туризъм; посредничество и представителство; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; превозна, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност или предоставяне на други услуги; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; балнеолечение, лечебни процедури с минерална вода и открити лечебни басейни, парафинолечение, билколечение и всички други дейности, незабранени от закона, за дружество с ограничена отговорност.
+ търговия на едро и дребно; внос и износ; туризъм; посредничество и представителство; комисионна, спедиционна, складова, рекламна, информационна дейност или предоставяне на други услуги; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма