Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Есес технолоджи ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203722814
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203722814 от 2015-10-26 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 5, 2015 09:25
Наименование
Есес технолоджи
Транслитерация
Es Es technology Ltd.
Оборот
4,000 лв. оборот за 2016 г.
Служители
2 служители към 2016 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, бул. " Мадара ", 31 Виж на картата
Код на икономическа дейност
95.11 - Ремонт на компютри и периферни устройства за тях
Предмет на дейност
високо и ниско строителство на всякакъв вид сгради и съоръжения, обзавеждане на сграда, посредничество при покупко продажба на недвижими имоти, монтаж и работа с всякакви машини и съоръжения свъ... високо и ниско строителство на всякакъв вид сгради и съоръжения, обзавеждане на сграда, посредничество при покупко продажба на недвижими имоти, монтаж и работа с всякакви машини и съоръжения свързани с вода, канал и електрически дейности, както и работа свързана с крепежни елементи - скелета, хаспели и асансьори. Посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетъринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа дейност -туроператорство и туристическо агентство, вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки, транспортна дейност в страната и чужбина - превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЯН СТЕФАНОВ СТОЯНОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Стойчо Милков Атанасов 1,500.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Стефан Атанасов Стефанов 3,500.00 лв - 70.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГАЛИН ХРИСТОВ КАВАЛСКИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2016 4,000 300% - -
2015 1,000 - -

Служители

Година
Служители
2016 2
2015 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Есес технолоджи ЕООД на латиница "Es Es technology Ltd." с ЕИК/ПИК 203722814 е основана на 5 Октомври 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2016 година е в размер на 4,000 лв.

Хронология

2015-10-05
Регистрация на фирмата

2015-10-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203722814 на основание друго от ЗДДС

2019-02-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, бул. Мадара, 31
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, бул. " Мадара ", 31
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Продажба и услуги, свързани с компютърна техника и компоненти, изграждане на мрежи, софтуер, хардуер и компютърна периферия, офис техника и консумативи, зареждане на тонер касети, асемблиране и доставка на компютърни системи, гаранционен и извънгаранционен сервиз на компютърна техника и периферия и друга електроника, преподавателска и консултантска дейност свързана с компютърен хардуер и софтуер, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ високо и ниско строителство на всякакъв вид сгради и съоръжения, обзавеждане на сграда, посредничество при покупко продажба на недвижими имоти, монтаж и работа с всякакви машини и съоръжения свързани с вода, канал и електрически дейности, както и работа свързана с крепежни елементи - скелета, хаспели и асансьори. Посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетъринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа дейност -туроператорство и туристическо агентство, вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки, транспортна дейност в страната и чужбина - превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма