Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УД БИЛДИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203729584
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203729584 от 2015-10-30 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 8, 2015 10:27
Наименование
УД БИЛДИНГ
Транслитерация
“WOOD BUILDING” SRL
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Цар Симеон“, 25 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработка, търговия и отдаване под наем па софтуерни продукти, услуги по подслоняванe на интернет страници и интернет решения, инженерингова дейност, дейности, свързани с информатика и техн... Разработка, търговия и отдаване под наем па софтуерни продукти, услуги по подслоняванe на интернет страници и интернет решения, инженерингова дейност, дейности, свързани с информатика и технологиите като цяло. Покупко-продажба и търговия на стоки и суровини, внос и износ, управление, транспорт и логистика, закупуване на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия чрез онлайн канали за продажба. Търговско представителство, посредничество и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества; проучвания и пазарно изследване; маркетинг и реклама, подбор и обучение на персонал, покупка, продажба и отдаване под наем и управление на недвижимо и движимо имущество като автомобили, машини и др., предоставяне на всякакъв тип услуги, както и всички дейности, необходими или приложими за постигането на дружествените цели, с изключение на дейности, изрично забранените от българските закони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАСКУАЛЕ МУТО (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ФРАНЧЕСКО СЕРДЖИ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПАСКУАЛЕ МУТО 500.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: РАФАЕЛЕ ЕСПОЗИТО 500.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КАРМИНЕ БИАНКОСПИНО (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УД БИЛДИНГ ООД на латиница "“WOOD BUILDING” SRL" с ЕИК/ПИК 203729584 е основана на 8 Октомври 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2015-10-08
Регистрация на фирмата

2015-10-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203729584 на основание друго от ЗДДС

2016-10-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Георги Бенковски, 14, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Цар Симеон“, 25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба, внос, износ, търговия, производство и монтаж на дограми, брави, подове, облицовки и други, строителство и ремонт на сгради, посредничество и управление на недвижими имоти, покупко-продажба на стоки или продукти в оригинален или преработен вид, внос и износ на стоки или на услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина и всички други дейности, които не са забранени от българския закон.
+ Разработка, търговия и отдаване под наем па софтуерни продукти, услуги по подслоняванe на интернет страници и интернет решения, инженерингова дейност, дейности, свързани с информатика и технологиите като цяло. Покупко-продажба и търговия на стоки и суровини, внос и износ, управление, транспорт и логистика, закупуване на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия чрез онлайн канали за продажба. Търговско представителство, посредничество и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества; проучвания и пазарно изследване; маркетинг и реклама, подбор и обучение на персонал, покупка, продажба и отдаване под наем и управление на недвижимо и движимо имущество като автомобили, машини и др., предоставяне на всякакъв тип услуги, както и всички дейности, необходими или приложими за постигането на дружествените цели, с изключение на дейности, изрично забранените от българските закони.

2017-09-25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна управители
Промяна съдружници
- Андреа Сгиавета - 1000 лв - 50.00% дял
- Ресул Алили - 1000 лв - 50.00% дял
+ РАФАЕЛЕ ЕСПОЗИТО - 500 лв - 25.00% дял
+ ПАСКУАЛЕ МУТО - 500 лв - 25.00% дял
+ ФРАНЧЕСКО СЕРДЖИ - 1000 лв - 50.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма