Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЛЕК СИЙ ЕКСПИРИЪНС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203730106
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 8, 2015 11:52
Наименование
БЛЕК СИЙ ЕКСПИРИЪНС
Транслитерация
BLACK SEA EXPERIENCE Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ. ПРОФ. ЦАНИ КАЛЯНДЖИЕВ, 12 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
обучение и разработване на програми за обучение, образователни, квалификационни, инструкторски, треньорски и съдийски курсове и семинари; водолазни услуги; тиймбилдинги; услуги в страната и чу... обучение и разработване на програми за обучение, образователни, квалификационни, инструкторски, треньорски и съдийски курсове и семинари; водолазни услуги; тиймбилдинги; услуги в страната и чужбина; туристически услуги; строеж, съхраняване, ремонт и поддържане на плавателни съдове, съоръжения и оборудване; яхтинг, яхт-клуб; преводачески услуги; търговско представителство и посредничество; външна и вътрешна търговия; превозна, комисионна, складова, рекламна, информационна, програмна, ресторантьорска, хотелиерска /след лиценз/, импресарска дейност; отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, както и всички дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЯН ВАСИЛЕВ АНГЕЛОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: КРЕМЕНА ВЕЛИКОВА ТОДОРОВА 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: СТОЯН ВАСИЛЕВ АНГЕЛОВ 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТОЯН ВАСИЛЕВ АНГЕЛОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЛЕК СИЙ ЕКСПИРИЪНС ООД на латиница "BLACK SEA EXPERIENCE Ltd." с ЕИК/ПИК 203730106 е основана на 8 Октомври 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "САНГЕЛЛ 1", но на 27 Октомври 2022 година то бива сменено на сегашното "БЛЕК СИЙ ЕКСПИРИЪНС". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2015-10-08
Регистрация на фирмата

2022-10-27
Промяна наименование
Името се сменя от САНГЕЛЛ 1 на БЛЕК СИЙ ЕКСПИРИЪНС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Тополи, ул. МЕДВЕН, 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ. ПРОФ. ЦАНИ КАЛЯНДЖИЕВ, 12
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ХОТЕЛИЕРСКА ДЕЙНОСТ, КУРОРТЕН ТУРИЗЪМ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ДВИЖИМО И НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С НЕФТ И НЕФТОПРОДУКТИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ обучение и разработване на програми за обучение, образователни, квалификационни, инструкторски, треньорски и съдийски курсове и семинари; водолазни услуги; тиймбилдинги; услуги в страната и чужбина; туристически услуги; строеж, съхраняване, ремонт и поддържане на плавателни съдове, съоръжения и оборудване; яхтинг, яхт-клуб; преводачески услуги; търговско представителство и посредничество; външна и вътрешна търговия; превозна, комисионна, складова, рекламна, информационна, програмна, ресторантьорска, хотелиерска /след лиценз/, импресарска дейност; отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, както и всички дейности и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма