Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕДЖ КЕЙС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203733440
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203733440 от 2015-11-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 12, 2015 10:39
Наименование
ЕДЖ КЕЙС
Транслитерация
EDGE CASE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул."Зора", 14 Виж на картата
Код на икономическа дейност
62.01 - Компютърно програмиране
Предмет на дейност
ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В СЪЩИЯ ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРОДАЖБА НА УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ... ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В СЪЩИЯ ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРОДАЖБА НА УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, РЕКЛАМНИ, СОФТУЕРНИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Борис Стойчев Димов (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Опшънс Трейд ЕООД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕДЖ КЕЙС ЕООД на латиница "EDGE CASE" с ЕИК/ПИК 203733440 е основана на 12 Октомври 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-10-12
Регистрация на фирмата

2015-11-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203733440 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-03-15
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Разработка, внедряване и поддържане на софтуерни продукти и решения, изработка и хостинг на уебсайтове, систематизиране на информация, изготвяне на анализи в областта на информационните технологии. Разработване, дизайн и поддръжка на интернет страници, електронни услуги, електронна поща, интернет хостинг, разработка на програмни продукти и системи, разработване, маркетинг и поддръжка на системи за електронна търговия, поддържане на база данни. Компютърни и интернет технологии, разработване на софтуерни продукти. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; извършване на автомонтьорски услуги; продажба на авточасти и автокозметика; покупка на моторни превозни средства с цел препродажба; производство, изкупуване, преработка и търговия на селскостопанска продукция — растителна и животинска, цветя, цветни есенций, подправки; търговско представителство и посредничество, агентство и търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; внос-износ, реекспорт, бартерни и обменни операции; сделки с интелектуална собственост; вътрешен и международен туризъм; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; дърводелски услуги; строително-монтажни дейности; счетоводни услуги; шивашки услуги; ресторантьорство; експлоатация на заведения за бързо хранене; кафе-аперитиви и сладкарници; транспортни услуги; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултански услуги; фризьорство, козметика, масажни и всякакъв вид разкрасителни услуги; отдаване на моторни превозни средства и недвижими имоти под наем, предоставяне на туристически и туроператорски услуги, както и друга стопанска дейност, не забранена със закон или подзаконов нормативен акт.
+ ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В СЪЩИЯ ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРОДАЖБА НА УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, РЕКЛАМНИ, СОФТУЕРНИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма