Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Да Богоя ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203752921
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 23, 2015 15:05
Наименование
Да Богоя
Транслитерация
Da Bogoya Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, ул. "Григорий Цамблак", 3, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
външна и вътрешна търговска дейност; маркетинг и мениджмънт; производство и търговия, внос и износ на всякакви хранителни и промишлени стоки и услуги, покупко-продажба, внос и износ на всякакви ... външна и вътрешна търговска дейност; маркетинг и мениджмънт; производство и търговия, внос и износ на всякакви хранителни и промишлени стоки и услуги, покупко-продажба, внос и износ на всякакви битови, индустриални, селскостопански и други машини, извършване на всякакви строителни работи и услуги в страната и чужбина, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; извършване на всякаква вътрешна и международна транспортна, туристическа и хотелиерска дейност и всички други дейности и услуги, разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНИЕЛА ПЛАМЕНОВА БОГОЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛА ПЛАМЕНОВА БОГОЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Да Богоя ЕООД на латиница "Da Bogoya Ltd." с ЕИК/ПИК 203752921 е основана на 23 Октомври 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАКСИ ДЕ БЕ", но на 5 Септември 2018 година то бива сменено на сегашното "Да Богоя". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-10-23
Регистрация на фирмата

2018-09-05
Промяна наименование
Името се сменя от МАКСИ ДЕ БЕ на Да Богоя
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Йоаким Груево, ул. 1, 46
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, ул. "Григорий Цамблак", 3, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно на хранителни и промишлени стоки, транспорт в страната и чужбина, таксиметров превоз на пътници и фирми, отдаване под наем на автомобили, производство и търговия с разрешени селскостопански продукти, сделки с недвижими имоти, туризъм, компютърна техника, информационно осигуряване и консултантска дейност, организиране на търгове, базари, изложби, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки и други вещи с цел продажба, търговско представителство и посредничество, комисионна, складова, превозна и спедиторска, лизингова и външнотърговска дейност, маркетинг, инженеринг, предприемаческа дейност, охрана физически лица и обекти, погребална дейност, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон.
+ външна и вътрешна търговска дейност; маркетинг и мениджмънт; производство и търговия, внос и износ на всякакви хранителни и промишлени стоки и услуги, покупко-продажба, внос и износ на всякакви битови, индустриални, селскостопански и други машини, извършване на всякакви строителни работи и услуги в страната и чужбина, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина; извършване на всякаква вътрешна и международна транспортна, туристическа и хотелиерска дейност и всички други дейности и услуги, разрешени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма