Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИ АРМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203762350
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203762350 от 2016-04-13 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 30, 2015 13:11
Наименование
ВИ АРМ
Транслитерация
VI ARM LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, пл. П.Р. Славейков, 11 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
47.42 - Търговия на дребно с телефонни апарати и други устройства за далекосъобщения
Предмет на дейност
Търговия с мобилни телефони, електрически уреди, компютри и аксесоари за компютри, таблети, телевизори, аксесоари за пушене (филтри и хартийки за свиване), както и всички други сделки за с... Търговия с мобилни телефони, електрически уреди, компютри и аксесоари за компютри, таблети, телевизори, аксесоари за пушене (филтри и хартийки за свиване), както и всички други сделки за стоки и/ или услуги, които не са забранени от закона, а за тези с разрешителен режим-след получаване на съответно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Урания Томас Кириаку (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Елеонора Димитрова Георгиева 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Асен Лозанов 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Урания Томас Кириаку (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИ АРМ ЕООД на латиница "VI ARM LTD" с ЕИК/ПИК 203762350 е основана на 30 Октомври 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИЕНАФАРМАЦИЯ", но на 12 Юли 2019 година то бива сменено на сегашното "ВИ АРМ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2015-10-30
Регистрация на фирмата

2016-04-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203762350 на основание друго от ЗДДС

2019-02-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 6, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. "Орехова гора", 14, ет. 1
Промяна съдружници
- Гинка Христова Петрова - 100 лв - 20.00% дял
- Асен Лозанов - 400 лв - 80.00% дял
+ Асен Лозанов - 250 лв - 50.00% дял
+ Елеонора Димитрова Георгиева - 250 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговска дейност, включително търговия на едро и дребно с хранителни добавки, диетични и диабетични храни и напитки, медицински изделия и медикаменти, медицински консумативи и медицинска апаратура; козметични продукти; внос и износ; производство и поръчки за производство; рекламна и информационна дейност; търговско представителство и посредничество; туристически, програмни и импресарски услуги; хотелиерство и ресторантьорство; организиране на образователни курсове, школи, семинари; както и всички дейности, незабранени от закона. В случай че за извършването на определена дейност се изисква получаване на разрешение или притежаване на лиценз, Дружеството ще извършва дейността след набавянето на съответното разрешение или лиценз.
+ вътрешна и външна търговска дейност, включително търговия на едро и дребно с хранителни добавки, диетични и диабетични храни и напитки, медицински изделия и медикаменти, медицински консумативи и медицинска апаратура; козметични продукти; внос и износ; производство и поръчки за производство; рекламна и информационна дейност; търговско представителство и посредничество; туристически, програмни и импресарски услуги; хотелиерство и ресторантьорство; организиране на образователни курсове, школи, семинари; внос и търговия с храни и хранителни стоки и продукти от животински и неживотински произход, търговия с козметика, козметични продукти, парфюмерия и др., както и всички дейности, незабранени от закона. В случай че за извършването на определена дейност се изисква получаване на разрешение или притежаване на лиценз, Дружеството ще извършва дейността след набавянето на съответното разрешение или лиценз.

2019-05-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. "Орехова гора", 14, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. Софроний Врачански, 141, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- Асен Лозанов - 250 лв - 50.00% дял
- Елеонора Димитрова Георгиева - 250 лв - 50.00% дял

2019-07-12
Промяна наименование
Името се сменя от ВИЕНАФАРМАЦИЯ на ВИ АРМ
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-07-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. Софроний Врачански, 141, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.Бай Михал, 1Б

2019-11-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.Бай Михал, 1Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, пл. П.Р. Славейков, 11
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- вътрешна и външна търговска дейност, включително търговия на едро и дребно с хранителни добавки, диетични и диабетични храни и напитки, медицински изделия и медикаменти, медицински консумативи и медицинска апаратура; козметични продукти; внос и износ; производство и поръчки за производство; рекламна и информационна дейност; търговско представителство и посредничество; туристически, програмни и импресарски услуги; хотелиерство и ресторантьорство; организиране на образователни курсове, школи, семинари; внос и търговия с храни и хранителни стоки и продукти от животински и неживотински произход, търговия с козметика, козметични продукти, парфюмерия и др., както и всички дейности, незабранени от закона. В случай че за извършването на определена дейност се изисква получаване на разрешение или притежаване на лиценз, Дружеството ще извършва дейността след набавянето на съответното разрешение или лиценз.
+ Търговия с мобилни телефони, електрически уреди, компютри и аксесоари за компютри, таблети, телевизори, аксесоари за пушене (филтри и хартийки за свиване), както и всички други сделки за стоки и/ или услуги, които не са забранени от закона, а за тези с разрешителен режим-след получаване на съответно разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма