Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИРИЙД КЪМПАНИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203778154
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203778154 от 2018-12-21 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
November 10, 2015 17:07
Наименование
ИРИЙД КЪМПАНИ
Оборот
37,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. „Генерал Гурко“, 27 Виж на картата
Предмет на дейност
Инженерингова дейност, проектиране, конструиране и изработка на електронни прибори, съоръжения, хотелиерство и ресторантъорство, наемна дейност – отдаване на вещи под наем, авторемонтни, ... Инженерингова дейност, проектиране, конструиране и изработка на електронни прибори, съоръжения, хотелиерство и ресторантъорство, наемна дейност – отдаване на вещи под наем, авторемонтни, строителномонтажни и електрозаваръчни услуги, поддръжка и ремонт на електроуреди и домакински прибори, видео и звукозаписи, чертожни, копирни, машинописни услуги, ремонт, реконструкция и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и посредничество при продажба на недвижими имоти, внос и продажба на едра и дребна техника, компютърна техника, таблети, мобилни устройства, производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първичен, преработен или обработен вид, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИЧКО КОСТАДИНОВ ГАРОВ (свързан с 3 фирми)
Управител: ВЕСЕЛИН ВИЧКОВ ГАРОВ (свързан с 6 фирми)
Съдружник: ВИЧКО КОСТАДИНОВ ГАРОВ 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ВЕСЕЛИН ВИЧКОВ ГАРОВ 10.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 37,000 -24.49% - -
2020 49,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИРИЙД КЪМПАНИ ООД с ЕИК/ПИК 203778154 е основана на 10 Ноември 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 37,000 лв.

Хронология

2015-11-10
Регистрация на фирмата

2018-12-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203778154 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2020-01-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бл. 31А, вх. В, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. „Генерал Гурко“, 27
Промяна предмет на дейност
- Комисионни, спедиционни, превозни, лизингови, бартерни и компенсационни сделки, туроператорски и хотелиерски услуги, международен и вътрешен транспорт, внос и износ на стоки, суровини, материали, прибори, уреди и съоръжения, инженерингови и проектантски услуги, сделки с различни видове вещи, вещни права, интелектуална собственост и ноу-хау, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, производство и реализация на различни видове стоки и услуги, изграждане и експлоатация на собствени и наети мощности за производство, маркетинг, консултантски и рекламни услуги, хотелиерство, ресторантьорство, организиране на екскурзии в страната и чужбина, предоставяне на транспортни, информационни, комунално-битови, рекламни, анимационни, спортни, културни и други видове допълнителни услуги, свързани с международния и вътрешен туризъм, посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, внос и продажба на електронни четци, резервни части и аксесоари за тях, външна и вътрешна търговия с битова компютърна техника, мрежови компоненти, таблети, мобилни устройства и други стоки, незабранени от закона, производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първичен, преработен или обработен вид, ремонт и поддръжка на електронни четци, мрежови компоненти, таблети, мобилни устройства, финомеханични и дигитални устройства, едра и дребна техника, покупка, строеж, ремонт, реконструкция и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и посредничество при продажба на недвижими имоти, ремонт и поддръжка на елекро и водопроводни инсталации, битова и компютърна техника, извършване на всички други стопански дейности, незабранени от закона.
+ Инженерингова дейност, проектиране, конструиране и изработка на електронни прибори, съоръжения, хотелиерство и ресторантъорство, наемна дейност – отдаване на вещи под наем, авторемонтни, строителномонтажни и електрозаваръчни услуги, поддръжка и ремонт на електроуреди и домакински прибори, видео и звукозаписи, чертожни, копирни, машинописни услуги, ремонт, реконструкция и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и посредничество при продажба на недвижими имоти, внос и продажба на едра и дребна техника, компютърна техника, таблети, мобилни устройства, производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първичен, преработен или обработен вид, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма