Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖИ. Е БИ. ПАКЕДЖИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203782170
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203782170 от 2015-12-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 12, 2015 15:34
Наименование
ДЖИ. Е БИ. ПАКЕДЖИНГ
Транслитерация
„G. E B. PACKAGING“
Оборот
251,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 185- А Виж на картата
Предмет на дейност
Закупуване, инсталиране или подмяна, продажба, наем на гуми от всякакъв вид и за всякакъв транспорт за мотори автомобили и специални машини. Търговия на едро и дребно;Покупко-продажба на машини ... Закупуване, инсталиране или подмяна, продажба, наем на гуми от всякакъв вид и за всякакъв транспорт за мотори автомобили и специални машини. Търговия на едро и дребно;Покупко-продажба на машини на машини и съоръжения свързани с преработката на пластмаса и пластмасови изделия; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на пластмасови изделия, текстилни, силиконови, синтетични изделия, найлонови торбички, машини за вакумиране и промишлени стоки и предмети за бита. Дейност като технически консултант; рекламна дейност и маркетинг и организиране на фирмени мероприятия; посредничество на услуги, преводачески услуги; посредничество при сделки; услуги в областта на административното управление и услуги с организационно-стопански характер за физически и юридически лица, дейност на управлението; консултиране, бизнес консултации и маркетинг, корпоративно преструктуриране и системи за планиране. Продажба на моторни превозни средства, нови или употребявани, техните части и аксесоари. Обслужване и ремонт на моторни превозни средства и машини, обучение на лица във връзка с тяхната поддръжка и управление. Посредничество при регистрация на моторни превозни средства. Покупко-продажба на битови и електро уреди. Покупко-продажба, лизинг, строителство и управление на недвижими имоти както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джули Патрицио (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Джули Патрицио (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
300 лева (300 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 251,000 80.58% - -
2020 139,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖИ. Е БИ. ПАКЕДЖИНГ ЕООД на латиница "„G. E B. PACKAGING“" с ЕИК/ПИК 203782170 е основана на 12 Ноември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖИ ЕС ДИВИЗИОНЕ АГРИКОЛТУРА ЕС ЕР ЕЛ", но на 29 Ноември 2018 година то бива сменено на сегашното "ДЖИ. Е БИ. ПАКЕДЖИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 300 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 251,000 лв.

Хронология

2015-11-12
Регистрация на фирмата

2015-12-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203782170 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-11-29
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖИ ЕС ДИВИЗИОНЕ АГРИКОЛТУРА ЕС ЕР ЕЛ на ДЖИ. Е БИ. ПАКЕДЖИНГ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ЗАКУПУВАНЕ , ИНСТАЛИРАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА , ПРОДАЖБА, НАЕМ НА ГУМИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД И ЗА ВСЯКАКЪВ ТРАНСПОРТ, ЗА МОТОРИ, АВТОМОБИЛИ И СПЕЦИАЛНИ МАШИНИ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ДЕЙНОСТ КАТО ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАНТ; РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И МАРКЕТИНГ И ОРГАНИЗИРАНЕ НА ФИРМЕНИ МЕРОПРИЯТИЯ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА УСЛУГИ; ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ СДЕЛКИ; УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА АДМИНИСТРАТИВНОТО УПРАВЛЕНИЕ И УСЛУГИ С ОРГАНИЗАЦИОННО-СТОПАНСКИ ХАРАКТЕР ЗА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ДЕЙНОСТ НА УПРАВЛЕНИЕТО; КОНСУЛТИРАНЕ .БИЗНЕС КОНСУЛТАЦИИ И МАРКЕТИНГ, КОРПОРАТИВНО ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ И СИСТЕМИ ЗА ПЛАНИРАНЕ ,ПРОДАЖБА НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, НОВИ ИЛИ УПОТРЕБЯВАНИ ,ТЕХНИТЕ ЧАСТИ И АКСЕСОАРИ, ОБСЛУЖВАНЕ И РЕМОНТ НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА И МАШИНИ, ОБУЧЕНИЕ НА ЛИЦА ВЪВ ВРЪЗКА С ТЯХНАТА ПОДДРЪЖКА И УПРАВЛЕНИЕ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА,ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА БИТОВИ И ЕЛЕКТРО УРЕДИ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ, СТРОИТЕЛСТВО И УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
+ Закупуване, инсталиране или подмяна, продажба, наем на гуми от всякакъв вид и за всякакъв транспорт за мотори автомобили и специални машини. Търговия на едро и дребно;Покупко-продажба на машини на машини и съоръжения свързани с преработката на пластмаса и пластмасови изделия; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на пластмасови изделия, текстилни, силиконови, синтетични изделия, найлонови торбички, машини за вакумиране и промишлени стоки и предмети за бита. Дейност като технически консултант; рекламна дейност и маркетинг и организиране на фирмени мероприятия; посредничество на услуги, преводачески услуги; посредничество при сделки; услуги в областта на административното управление и услуги с организационно-стопански характер за физически и юридически лица, дейност на управлението; консултиране, бизнес консултации и маркетинг, корпоративно преструктуриране и системи за планиране. Продажба на моторни превозни средства, нови или употребявани, техните части и аксесоари. Обслужване и ремонт на моторни превозни средства и машини, обучение на лица във връзка с тяхната поддръжка и управление. Посредничество при регистрация на моторни превозни средства. Покупко-продажба на битови и електро уреди. Покупко-продажба, лизинг, строителство и управление на недвижими имоти както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма