Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖИ ТИ ДАРГО КОМЕРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203811704
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203811704 от 2016-10-20 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 30, 2015 09:55
Наименование
ДЖИ ТИ ДАРГО КОМЕРС
Транслитерация
G.T. DARGO COMMERCE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Поп Богомил, 1, ет. 3 Виж на картата
Има 48 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговска дейност със селскостопански култури и продукти; изследователско-развойна дейност в рамките на научно-приложни проекти, свързани с разработване на технологии, прототипи и д... Производство и търговска дейност със селскостопански култури и продукти; изследователско-развойна дейност в рамките на научно-приложни проекти, свързани с разработване на технологии, прототипи и др. за нови хранителни изделия и др.; изграждане и управление на парници и оранжерийни обекти; търговия на едро и дребно с всякакви стоки; търговско представителство и посредничество; складови сделки; комисионни сделки; рекламни и информационни услуги; консултантски услуги; и всякакви други сделки и услуги, разрешени от закона, вкл. с лиценз, уведомление, регистрация или разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Василев Енев (свързан с 13 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Еммануил Георгиос Даргонакис 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Крум Тодоров Бурджиев 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 25 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николай Василев Енев (свързан с 13 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖИ ТИ ДАРГО КОМЕРС ЕООД на латиница "G.T. DARGO COMMERCE" с ЕИК/ПИК 203811704 е основана на 30 Ноември 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЪРГОВИЯ ЗДРАВЕЦ", но на 16 Септември 2016 година то бива сменено на сегашното "ДЖИ ТИ ДАРГО КОМЕРС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-11-30
Регистрация на фирмата

2016-09-16
Промяна наименование
Името се сменя от ТЪРГОВИЯ ЗДРАВЕЦ на ДЖИ ТИ ДАРГО КОМЕРС
Промяна съдружници
- Тодор Крумов Бурджиев - 50 лв - 50.00% дял
- Крум Тодоров Бурджиев - 50 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Външна и вътрешна търговия на едро и дребно със селскостопански продукти и храни; земеделие и животновъдство; услуги в селското стопанство с механизация и техника; арендуване и наемане на земеделски имоти; производство, преработка, съхранение и търговия с хранителни стоки, тютюневи изделия и алкохолни напитки; всякакви дейности в горски територии, в т.ч. добив на дървесина и търговия с нея; рекламни и информационни услуги; търговско представителство и посредничество; складови, лицензионни и комисионни сделки; всякакви други сделки и услуги, разрешени от закона, в т.ч. с лиценз, регистрация или разрешение.
+ Производство и търговска дейност със селскостопански култури и продукти; изследователско-развойна дейност в рамките на научно-приложни проекти, свързани с разработване на технологии, прототипи и др. за нови хранителни изделия и др.; изграждане и управление на парници и оранжерийни обекти; търговия на едро и дребно с всякакви стоки; търговско представителство и посредничество; складови сделки; комисионни сделки; рекламни и информационни услуги; консултантски услуги; и всякакви други сделки и услуги, разрешени от закона, вкл. с лиценз, уведомление, регистрация или разрешение.

2016-10-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203811704 на основание друго от ЗДДС

2018-04-02
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2018-04-27
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-10-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. Цар Борис III Обединител - Пешеходен подлез "Археологически" - Търг.център, ., ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Поп Богомил, 1, ет. 3

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма