Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МК 1994 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203819373
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 3, 2015 14:39
Наименование
МК 1994
Транслитерация
MK 1994 Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сапарева баня, Серафим Йорданов, 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на социални услуги, вътрешна и външна търговия, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица, комисионна и лизингова дейност, реекспорт, бартерни... Предоставяне на социални услуги, вътрешна и външна търговия, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица, комисионна и лизингова дейност, реекспорт, бартерни и компенсационни сделки, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, туристически, транспортни, рекламни, сервизни и други битови услуги, покупка и търговия с индустриална и селскостопанска продукция, организиране и експлоатация на спортни, забавни, детски и други развлекателни игри /без хазарт/, осъществяване на всякаква друга дейност, незабранена със закон, извършване на международен транспорт с личен и нает транспорт и международни превози, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Витан Иванов Котев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Витан Иванов Котев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МК 1994 ЕООД на латиница "MK 1994 Ltd" с ЕИК/ПИК 203819373 е основана на 3 Декември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сапарева баня, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2015-12-03
Регистрация на фирмата

2018-10-15
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица, комисионна и лизингова дейност, реекспорт, бартерни и компенсационни сделки, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, туристически, транспортни, рекламни, сервизни и други битови услуги, покупка и търговия с индустриална и селскостопанска продукция, организиране и експлоатация на спортни, забавни, детски н други развлекателни игри /без хазарт/, осъществяване на всякаква друга дейност, незабранена със закон, извършване на международен транспорт с личен и нает транспорт и международни превози, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия. Организиране на екскурзии в страната и чужбина, пълна вътрешна и международна транспортна дейност с леки, лекотоварни и товарни автомобили.
+ Предоставяне на социални услуги, вътрешна и външна търговия, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица, комисионна и лизингова дейност, реекспорт, бартерни и компенсационни сделки, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, туристически, транспортни, рекламни, сервизни и други битови услуги, покупка и търговия с индустриална и селскостопанска продукция, организиране и експлоатация на спортни, забавни, детски и други развлекателни игри /без хазарт/, осъществяване на всякаква друга дейност, незабранена със закон, извършване на международен транспорт с личен и нает транспорт и международни превози, хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия.

2018-11-08
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма