Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОРДИА БГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203824228
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203824228 от 2016-01-12 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
December 8, 2015 11:20
Наименование
НОРДИА БГ
Транслитерация
NORDIA BG
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Стефан Караджа, 10, партер, офис 4 Виж на картата
Има 247 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничес... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим -след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КОНСТАНТИН-МАРИУС КОЖОКАРЮ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДАЧИАН ТУДОСЕ 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: КОНСТАНТИН-МАРИУС КОЖОКАРЮ 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОРДИА БГ ООД на латиница "NORDIA BG" с ЕИК/ПИК 203824228 е основана на 8 Декември 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2015-12-08
Регистрация на фирмата

2015-12-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ЦЪРКОВНА НЕЗАВИСИМОСТ, 2, вх. В, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Стефан Караджа, 10, партер, офис 4
Промяна предмет на дейност
- търговия и покупка на стоки с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; търговия с автомобили, внос, износ, транспортни услуги, пътна помощ; производство, преработка и търговия със селскостопански и промишлени продукти; вътрешно и външнотърговска дейност; бартерни, реекспортни и други специфични външнотърговски сделки; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; лизингови сделки; научно-развойна, изследователска и внедрителна дейност; маркетингова, рекламна и информационна дейност; сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, не забранена със закон или друг нормативен акт.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим -след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

2016-01-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203824228 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма