Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Стар Хоумс ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203824300
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 8, 2015 11:35
Наименование
Стар Хоумс
Транслитерация
Star Homes EOOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Чаталджа, 22 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителство, строително-ремонтни дейности, строително-монтажни работи, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; п... Строителство, строително-ремонтни дейности, строително-монтажни работи, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; проектиране, инженеринг; ремонтни работи, реконструкции и рехабилитация; реализация на инвестиционни проекти в т.ч. строителство, ремонт, поддръжка, управление, стопанисване, продажба и отдаване под наем; производство и търговия със строителни материали, машини, съоръжения и оборудване; консултантски услуги; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; международна търговия, посредничество и дистрибуция при международни сделки; вътрешна и външна търговия; агентство; дружеството може да осъществява и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТКО АЛЕКСАНДРОВ ЗАРБОВ (свързан с 15 фирми)
Управител: ИВАЙЛО СЕРГЕЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 9 фирми)
Съдружник: КОРБИКО ООД 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 12 фирми)
Съдружник: ИВАЙЛО СЕРГЕЕВ ГЕОРГИЕВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАЙЛО СЕРГЕЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Стар Хоумс ООД на латиница "Star Homes EOOD" с ЕИК/ПИК 203824300 е основана на 8 Декември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2015-12-08
Регистрация на фирмата

2016-03-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Божурище, бул. Европа № 87
+ БЪЛГАРИЯ, с. Гурмазово

2018-07-27
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-04-14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Културен, исторически и селски туризъм, хотелиерски и туристически услуги, строителство, търговия с недвижими имоти, ремонтни дейности, вътрешен дизайн и обзавеждане с цел продажба, внос и износ на стоки или други вещи, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, информационни, програмни, консултантски услуги, и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Строителство, строително-ремонтни дейности, строително-монтажни работи, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; проектиране, инженеринг; ремонтни работи, реконструкции и рехабилитация; реализация на инвестиционни проекти в т.ч. строителство, ремонт, поддръжка, управление, стопанисване, продажба и отдаване под наем; производство и търговия със строителни материали, машини, съоръжения и оборудване; консултантски услуги; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; международна търговия,посредничество и дистрибуция при международни сделки; вътрешна и външна търговия; агентство; дружеството може да осъществява и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена от закона.

2022-04-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Гурмазово
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Чаталджа, 22

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма