Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИНСТРОЙ 1 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203827480
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203827480 от 2015-12-09 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
December 9, 2015 17:30
Наименование
МИНСТРОЙ 1
Транслитерация
„MINSTROI 1 ” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Чирпан, Искър, 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство, проектиране на жилищни и нежилищни сгради в страната и чужбина. Търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физиче... Строителство, проектиране на жилищни и нежилищни сгради в страната и чужбина. Търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки и търговия с недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, сделки с интелектуална собственост, производствена, издателска дейност, лизингова и рекламна дейност, складова, спедиторска, комисионна, транспортна дейност в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантъорство, туризъм, бартерна и реекспортна дейност, покупко - продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, както и всяка друга дейност , незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН ИВАНОВ РАДЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН ИВАНОВ РАДЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИНСТРОЙ 1 ЕООД на латиница "„MINSTROI 1 ” Ltd." с ЕИК/ПИК 203827480 е основана на 9 Декември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Чирпан, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-12-09
Регистрация на фирмата
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203827480 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2016-12-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Св. Осий Кордобски, -, бл. 124, вх. А, ет. магазин 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Чирпан, Искър, 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки и търговия с недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, производствена , издателска дейност, лизингова и рекламна дейност, складова, спедиторска, комисионна, транспортна дейност в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, бартерна и реекспортна дейност, покупко - продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, както и всяка друга дейност , незабранена от закона.
+ Строителство, проектиране на жилищни и нежилищни сгради в страната и чужбина. Търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки и търговия с недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, сделки с интелектуална собственост, производствена, издателска дейност, лизингова и рекламна дейност, складова, спедиторска, комисионна, транспортна дейност в страната и чужбина, хотелиерство, ресторантъорство, туризъм, бартерна и реекспортна дейност, покупко - продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, както и всяка друга дейност , незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма