Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЕЙ БИОС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203838092
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 16, 2015 11:39
Наименование
КЕЙ БИОС
Транслитерация
"KEY BIOS" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул."Карлово", 11, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Рекламна и маркетингова дейност; социални и пазарни проучвания; консултантски и информационни услуги в областта на рекламата; организация и производство на рекламни клипове, включително аудио, вид... Рекламна и маркетингова дейност; социални и пазарни проучвания; консултантски и информационни услуги в областта на рекламата; организация и производство на рекламни клипове, включително аудио, видео и специални ефекти чрез наемане на подизпълнители в страната и чужбина; изработка на реквизит и костюми; цялостно провеждане на рекламни кампании на български и чуждестранни клиенти; ; възможност за сключване на договори за ексклузивно представителство на клиенти от чужбина; предоставяне на информационни услуги; създаване и разпространение на информация и творчески продукти; сделки с интелектуална собственост; търговско посредничество и представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина; отваряне на офиси и представителства на компанията в чужбина; покупка, отдаване и преотаване под наем на недвижими имоти и менажирането им, наемане на жилищни сгради и помещения, складови бази, офиси, магазини и други търговски площи за себе си и преотдаването им на трети лица в страната и чужбина; покупко продажба, наемане и преотдаване под наем за се себе си или за трети лица на МПС; посредничество при закупуване на лодки, яхти, автомобили, микробуси и др.; дружеството ще може също така да извършва всякаква търговска и индустриална дейност, свързана с движими вещи и недвижими имоти, които са необходими и/или полезни за осъществяване на предмета му на дейност, включително да придобива дялове и акции в други търговски дружества. Дружеството ще може да осъществява също така всякаква друга дейност с търговски характер по смисъла на Търговския закон, която не е забранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИС МИРОНОВ ВИДОЛОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОРИС МИРОНОВ ВИДОЛОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЕЙ БИОС ЕООД на латиница ""KEY BIOS" Ltd." с ЕИК/ПИК 203838092 е основана на 16 Декември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2015-12-16
Регистрация на фирмата

2022-08-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.Иван Денкоглу, 15 А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул. "Братя Бъкстон", 55, ет. 1
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- проектиране и изработка наетикети, графични услуги, проектиране,изработване и поддръжка на информационнизнаци и рекламни табла, проектиране,дизайн и изработка на отличителни знаци,марки, емблеми, идеограми с рекламна цел,в това число и мултимедийни, изработка нарекламни клипове, както динамични така истатични; графично проектиране и продажбана реклами за списания и вестници; идейнаподготовка, реализиране и продажба в товачисло on-line на лога с изображения,планифициране и организиране на рекламникампании; реализиране и продажба наинтернет сайтове; организиране наманифестации, конгреси и публични изявиот всякакъв вид; извършване на фотогравскиуслуги за рекламни кампании, церемонии идруг вид събития; организиране на кастинги;извършване на подбор на рекламни лица имодели за всякъкъв тип събития; дигиталнощампиране върху всички видове носителикакто твърди така и изменящи се;типолитография; сериграфия и продажба,включително on-line на всякакъв видоблекло, модни аксесоари, фирмениаксесоари, лепенки, PVC; пластифициранена хартиени щампи, изработка на лога ибродерии върху облекла и аксесоари, в товачисло за модни и културни събития;изработка и продажба на рекламни платна иструктери от всякакъв вид материали ивсякаква друга дейност, която не е забраненаизрично от закона.
+ Посредничество и представителство, структуриране и управление на франчайзинг на компании в страната и чужбина с основен предмет на дейността кафе и био разновидности, както и на всички други екологични свързани с кафето продукти. Откриване на офиси в страната и чужбина, свързани с търговия, франчайз, представителство и посредничество на различни марки кафе и био продукти. Консултантски услуги в различни сфери. Посредничество и представителство, структуриране и управление на франчайзинг на компании в страната и чужбина. Покупко продажба и оценка на недвижими имоти. Откриване на офиси в страната и чужбина. Отдаване под наем и поддръжка на имоти. Търговско представителство и посредничество. Покупко -продажба на автомобили и даване под наем на автомобили. Както и всяка една друга дейност, която не е забранена от закона при спазване на съответните лицензионни и разрешителни режими.

2022-11-07
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-06-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул. "Братя Бъкстон", 55, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул."Карлово", 11, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Посредничество и представителство, структуриране и управление на франчайзинг на компании в страната и чужбина с основен предмет на дейността кафе и био разновидности, както и на всички други екологични свързани с кафето продукти. Откриване на офиси в страната и чужбина, свързани с търговия, франчайз, представителство и посредничество на различни марки кафе и био продукти. Консултантски услуги в различни сфери. Посредничество и представителство, структуриране и управление на франчайзинг на компании в страната и чужбина. Покупко продажба и оценка на недвижими имоти. Откриване на офиси в страната и чужбина. Отдаване под наем и поддръжка на имоти. Търговско представителство и посредничество. Покупко -продажба на автомобили и даване под наем на автомобили. Както и всяка една друга дейност, която не е забранена от закона при спазване на съответните лицензионни и разрешителни режими.
+ Рекламна и маркетингова дейност; социални и пазарни проучвания; консултантски и информационни услуги в областта на рекламата; организация и производство на рекламни клипове, включително аудио, видео и специални ефекти чрез наемане на подизпълнители в страната и чужбина; изработка на реквизит и костюми; цялостно провеждане на рекламни кампании на български и чуждестранни клиенти; ; възможност за сключване на договори за ексклузивно представителство на клиенти от чужбина; предоставяне на информационни услуги; създаване и разпространение на информация и творчески продукти; сделки с интелектуална собственост; търговско посредничество и представителство на физически и юридически лица в страната и чужбина; отваряне на офиси и представителства на компанията в чужбина; покупка, отдаване и преотаване под наем на недвижими имоти и менажирането им, наемане на жилищни сгради и помещения, складови бази, офиси, магазини и други търговски площи за себе си и преотдаването им на трети лица в страната и чужбина; покупко продажба, наемане и преотдаване под наем за се себе си или за трети лица на МПС; посредничество при закупуване на лодки, яхти, автомобили, микробуси и др.; дружеството ще може също така да извършва всякаква търговска и индустриална дейност, свързана с движими вещи и недвижими имоти, които са необходими и/или полезни за осъществяване на предмета му на дейност, включително да придобива дялове и акции в други търговски дружества. Дружеството ще може да осъществява също така всякаква друга дейност с търговски характер по смисъла на Търговския закон, която не е забранена от действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма