Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИДА БИЛДИНГ ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
203838412
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203838412
Дата на регистрация
December 16, 2015 13:13
Наименование
МИДА БИЛДИНГ
Транслитерация
MIDA BILDING LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. Св. Патриарх Евтимий, 130, вх. Б, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Ниско и високо строителство, проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции. Упражняване на строителен надзор при изпълнение на строежите, както и извършване на други дейности в инвестиц... Ниско и високо строителство, проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции. Упражняване на строителен надзор при изпълнение на строежите, както и извършване на други дейности в инвестиционния процес. Търговия със строителни материали на едро и дребно. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно с всякакъв вид хранителни и нехранителни стоки; търговия с горива, петролни продукти, алкохол, тютюн, тютюневи изделия след получаване на съответните лицензи за този вид дейност; търговия, изкупуване и преработване на селскостопански произведения и селскостопанска продукция от растителен и животински произход и техните производни; производство на стоки, с цел продажба; комисионна, спедиционна/без поща/, складова и лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество; разкриване и експлоатация на собствена търговска мрежа; превозна, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност и предоставяне на други услуги; външноикономическа дейност, извършване в страната и чужбина на сделки от всякакъв вид, включително да продава и отчуждава в съответствие със закона недвижими и движими вещи, права, както и всички други дейности, разрешени от закона. Когато има разрешителен режим или се изисква лиценз, след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Светослав Илиев Проданов (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Даниела Ангелова Проданова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИДА БИЛДИНГ ЕООД на латиница "MIDA BILDING LTD" с ЕИК/ПИК 203838412 е основана на 16 Декември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - January 12, 2018 17:07

Хронология

2015-12-16
Регистрация на фирмата

2018-06-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Антон Марчин, 47, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. Св. Патриарх Евтимий, 130, вх. Б, ет. 2

2016-04-27
Промяна предмет на дейност
- Търговия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество, комисионни, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, консултантски услуги, информационни, или други услуги, внос, износ и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Когато има разрешителен или лицензионен режим – след получаване на съответното разрешение.
+ Ниско и високо строителство, проектиране, изработка и монтаж на метални конструкции. Упражняване на строителен надзор при изпълнение на строежите, както и извършване на други дейности в инвестиционния процес. Търговия със строителни материали на едро и дребно. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно с всякакъв вид хранителни и нехранителни стоки; търговия с горива, петролни продукти, алкохол, тютюн, тютюневи изделия след получаване на съответните лицензи за този вид дейност; търговия, изкупуване и преработване на селскостопански произведения и селскостопанска продукция от растителен и животински произход и техните производни; производство на стоки, с цел продажба; комисионна, спедиционна/без поща/, складова и лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество; разкриване и експлоатация на собствена търговска мрежа; превозна, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност и предоставяне на други услуги; външноикономическа дейност, извършване в страната и чужбина на сделки от всякакъв вид, включително да продава и отчуждава в съответствие със закона недвижими и движими вещи, права, както и всички други дейности, разрешени от закона. Когато има разрешителен режим или се изисква лиценз, след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма