Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЮТЕХНО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203839034
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 16, 2015 15:47
Наименование
НЮТЕХНО
Транслитерация
EKOTUR INVEST 90
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Хрищени, ул. Стадиона, 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки - хранителни и нехранителни, материали, суровини, машини, резервни части или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки ... Покупка на стоки - хранителни и нехранителни, материали, суровини, машини, резервни части или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, дистибуторство, консултантски услуги, както и други дейности незабранени от закона, а за тези от тях, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим - след съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕЦО ПЕТРОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НЕЦО ПЕТРОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЮТЕХНО ЕООД на латиница "EKOTUR INVEST 90" с ЕИК/ПИК 203839034 е основана на 16 Декември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕКОТУР ИНВЕСТ 90", но на 15 Март 2019 година то бива сменено на сегашното "НЮТЕХНО". Седалището на компанията се намира в с. Хрищени, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2015-12-16
Регистрация на фирмата

2019-03-15
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКОТУР ИНВЕСТ 90 на НЮТЕХНО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Яворовец
+ БЪЛГАРИЯ, с. Хрищени, ул. Стадиона, 3
Промяна предмет на дейност
- Туристическа дейност; Организиране на празници и чествания, обучения; отдаване под наем; консултантска дейност; геодезически и предприемачески дейности; строителство и строителна дейност; софтуерни услуги; търговия на едро и дребно; ресторантьорство и хотелиерство; транспортна дейност и превозна дейност; животновъдство и земеделие; производство и търговия на стоки и услуги, внос и износ на стоки и услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, а така също и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност, която не е забранена със закон. При наличие на разрешителен режим – след получаване на съответното разрешение.
+ Покупка на стоки - хранителни и нехранителни, материали, суровини, машини, резервни части или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, дистибуторство, консултантски услуги, както и други дейности незабранени от закона, а за тези от тях, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим - след съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма