Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЛО СТАЙЛ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на September 27, 2019 16:05
ЕИК/ПИК
203840595
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 17, 2015 14:31
Наименование
ФЛО СТАЙЛ
Транслитерация
FLO STYLE Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 9, вх. 4, ет. 5 Виж на картата
Има 199 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия с цветя, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба, консултантска дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридическ... търговия с цветя, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба, консултантска дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; туристически, рекламни, импресарски и информационни услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ани Веселинова Ангелова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ани Веселинова Ангелова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЛО СТАЙЛ ЕООД на латиница "FLO STYLE Ltd." с ЕИК/ПИК 203840595 е основана на 17 Декември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КА-КОНСУЛТ 2015", но на 14 Март 2016 година то бива сменено на сегашното "ФЛО СТАЙЛ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2015-12-17
Регистрация на фирмата

2016-03-14
Промяна наименование
Името се сменя от КА-КОНСУЛТ 2015 на ФЛО СТАЙЛ
Промяна предмет на дейност
- консултантска дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; туристически, рекламни, импресарски и информационни услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ търговия с цветя, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба, консултантска дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; туристически, рекламни, импресарски и информационни услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2019-09-27
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма