Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Доктор Кирякова - Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203847814
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 23, 2015 13:44
Наименование
Доктор Кирякова - Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ
Транслитерация
EOOD Doktor Kirjakova - Ambulatoria za individualna praktika za specializirana medicinska pomost
Оборот
53,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Исперих, бл. 12, вх. В, ет. 1 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на специализирана кардиологична помощ изразяваща се в диагностика-клинична и инструментална; лечение и рехабилитация на болни; наблюдение на болни и застрашени от заболяване лица; консултац... Извършване на специализирана кардиологична помощ изразяваща се в диагностика-клинична и инструментална; лечение и рехабилитация на болни; наблюдение на болни и застрашени от заболяване лица; консултации и профилактика на болести и ранно откриване на заболявания; мерки за укрепване и опазване на здравето, както и извършване на търговски сделки, свързани с нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужването на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГАЛИНА КИРЯКОВА ДЪРМОНЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГАЛИНА КИРЯКОВА ДЪРМОНЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 53,000 47.22% - -
2020 36,000 - -
2019 0 34,000 -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Доктор Кирякова - Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ ЕООД на латиница "EOOD Doktor Kirjakova - Ambulatoria za individualna praktika za specializirana medicinska pomost" с ЕИК/ПИК 203847814 е основана на 23 Декември 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Исперих, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 53,000 лв.

Хронология

2015-12-23
Регистрация на фирмата

2021-01-20
Промяна предмет на дейност
- Извършване на специализирана кардиологична помощ изразяваща се в диагностика-клинична и инструментална, лечение и рехабилитация на болни; наблюдение на болни и застрашени от заболяване лица; консултации и профилактика на болести и ранно откриване на заболявания; мерки за укрепване и опазване на здравето, здравен мениджмънт, както и извършване на търговски сделки, свързани с нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужването на пациентите, незабранени със закон.
+ Извършване на специализирана кардиологична помощ изразяваща се в диагностика-клинична и инструментална; лечение и рехабилитация на болни; наблюдение на болни и застрашени от заболяване лица; консултации и профилактика на болести и ранно откриване на заболявания; мерки за укрепване и опазване на здравето, както и извършване на търговски сделки, свързани с нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужването на пациентите.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма