Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АВИФА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203874875
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203874875 от 2016-02-19
Дата на регистрация
January 15, 2016 13:06
Наименование
АВИФА
Транслитерация
AVIFA EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Елин Пелин, ул. Кирил и Методий, 25, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
производство и търговия с промишлени, хранителни и селскостопански стоки; внос и износ на стоки; придобиване, продажба, управление и отдаване под наем на недвижими имоти от всякакъв вид; сделки ... производство и търговия с промишлени, хранителни и селскостопански стоки; внос и износ на стоки; придобиване, продажба, управление и отдаване под наем на недвижими имоти от всякакъв вид; сделки в областта на интелектуалната собственост; консултантски, информационни, програмни, импресарски и други услуги; търговско представителство и посредничество; маркетингова и рекламна дейност и всяка друга дейност, незабранена със закон, а за тези с разрешителен режим - след снабдяване със съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛБЕНА МАНОЛОВА ВОЙНОВА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АЛБЕНА МАНОЛОВА ВОЙНОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АВИФА ЕООД на латиница "AVIFA EOOD" с ЕИК/ПИК 203874875 е основана на 15 Януари 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Елин Пелин, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - June 5, 2020 10:25

Хронология

2016-01-15
Регистрация на фирмата

2016-02-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203874875

2016-04-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Елин Пелин, ул. Кирил и Методий, 25, вх. А, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Елин Пелин, ул. Кирил и Методий, 25, вх. А, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- Маркетингова и търговска дейност; както и всяка друга дейност, незабранена от закона, ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение).
+ производство и търговия с промишлени, хранителни и селскостопански стоки; внос и износ на стоки; придобиване, продажба, управление и отдаване под наем на недвижими имоти от всякакъв вид; сделки в областта на интелектуалната собственост; консултантски, информационни, програмни, импресарски и други услуги; търговско представителство и посредничество; маркетингова и рекламна дейност и всяка друга дейност, незабранена със закон, а за тези с разрешителен режим - след снабдяване със съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма