Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Карне стат ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203879915
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203879915 от 2016-04-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 19, 2016 13:53
Наименование
Карне стат
Транслитерация
Carne Stat
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, ул. "Свобода", 7, вх. Б, ет. 2, офис 2 Виж на картата
Има 23 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
49.41 - Товарен автомобилен транспорт
Предмет на дейност
(1) Транспортна дейност; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (2) Сервизни услуги;(3) Внос и продажба на МПС;(4) Складови сделки;(5) Пок... (1) Транспортна дейност; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (2) Сервизни услуги;(3) Внос и продажба на МПС;(4) Складови сделки;(5) Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; (6) Продажба на стоки собствено производство;(7) Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали;(8) Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа;(9) Ишлеме;(10) Дърводобив и дървопреработване;(11) Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; (12) Посредническа дейност по набиране, насочване и предоставяне на работна сила;(13)Таксиметрови услуги, лизинг;(14) Хотелиерство и ресторантьорство;(15) Лицензионни сделки;(16) Сделки с интелектуална собственост; (17) Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги; (18) Импресарски услуги; (19) Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;(20) Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Христос Василиос Статуляс (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ХРИСТОС ВАСИЛИОС СТАТУЛЯС 80.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЙОАННИС ВАСИЛИОС АНГЕЛОПУЛОС 40.00 лв - 20.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГЕОРГИОС АТАНАСИОС КАРВЕЛАС 40.00 лв - 20.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: МАРИА МИХАИЛ КОСТОПУЛУ 40.00 лв - 20.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Христос Василиос Статуляс (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Карне стат ООД на латиница "Carne Stat" с ЕИК/ПИК 203879915 е основана на 19 Януари 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сандански, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2016-01-19
Регистрация на фирмата

2016-03-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Царибродска, 70, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, ул. "Свобода", 7, вх. Б, ет. 2, офис 2

2016-04-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203879915 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-02-09
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия, производство и продажба на месо и месни продукти. Хотелиерство, ресторантьорство, туризъм и съпътствуващите ги дейности.Производство, вътрешна и външна търговия на едро и дребно със стоки на бита, селското стопанство, леката и хранително-вкусовата промишленост и индустрията Търговско посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни фирми и лица в страната и чужбина. Превоз на товари и хора в страната и чужбина. Покупка, продажба, внос и износ на автомобилна техника, възли, детайли, части, сигналноохранителна техника. Охранителна и детективска дейност и свързаните с тях подготовка на кадри-карате курсове, школи, тренировъчни полигони. Консултантска, проектантска, преводаческа, маркетингова, сервизна, издателска и административно правна дейност. Импресарска, лизингова, продуцентска и рекламна дейност. Разкриване и поддържане на собствени и наети търговски обекти, заведения за обществено хранене, кафетерия, павилиони и свързаната с тях съпътствуваща дейност и услуги. Бартерни сделки, посреднически операции, комисионна и консигнационна търговия /без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата/ Внос и износ на всички видове строителни материали, бои,лакове,желязо,плодове, зеленчуци,произведения от естествени и изкуствени кожи,нефтопродукти, електронна и изчислителна техника, компютри, електронни уреди, хартия и други продукти и материали на целулозната промишленост. Покупко-продажба на всякакви недвижими имоти, покупкопродажба, наем, даване под наем на всякакви транспортни средства. Производство и търговия с алкохолни и безалкохолни напитки, екстрати, сокове. Откриване на барове, зали с развлекателни игри и съоръжения и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона. Дружеството е с неограничен срок на дейност.
+ (1) Транспортна дейност; Комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина със собствени или наети автомобили; (2) Сервизни услуги;(3) Внос и продажба на МПС;(4) Складови сделки;(5) Покупка и продажба на стоки или други вещи в първоначален, обработен или преработен вид; (6) Продажба на стоки собствено производство;(7) Покупко – продажба на всякакъв вид промишлени и селкостопански стоки, авточасти и строителни материали;(8) Производство и търговия с конфекция и трикотажни облекла, обувки и други изделия от кожа;(9) Ишлеме;(10) Дърводобив и дървопреработване;(11) Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; (12) Посредническа дейност по набиране, насочване и предоставяне на работна сила;(13)Таксиметрови услуги, лизинг;(14) Хотелиерство и ресторантьорство;(15) Лицензионни сделки;(16) Сделки с интелектуална собственост; (17) Издателска дейност, туристически, рекламни и информационни услуги; (18) Импресарски услуги; (19) Покупка, охранителна дейност, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;(20) Всяка друга дейност, която не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма