Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИРА ЛАШЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203882523
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 20, 2016 15:27
Наименование
МИРА ЛАШЕС
Транслитерация
MIRA LASHES
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 16А, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 58 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разкриване на салони за красота, фризьорски и козметични услуги, миглопластика, маникюр, педикюр и ноктопластика; реклама и маркетинг, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, експ... Разкриване на салони за красота, фризьорски и козметични услуги, миглопластика, маникюр, педикюр и ноктопластика; реклама и маркетинг, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, експорт, импорт, продажба на стоки от собствено производство, ресторантьорство, хотелиерство, туристически и информационни услуги, консултантски услуги, търговско посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни фирма и физически лица в страната и чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, строителна дейност, посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИРА ВЛАДИСЛАВОВА ПЕТРАКИЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИСКРА ХРИСТОВА ПЕТРАКИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИРА ЛАШЕС ЕООД на латиница "MIRA LASHES" с ЕИК/ПИК 203882523 е основана на 20 Януари 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИГУРНОСТ-ЕМПЛОЕР", но на 12 Октомври 2022 година то бива сменено на сегашното "МИРА ЛАШЕС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2016-01-20
Регистрация на фирмата

2022-10-12
Промяна наименование
Името се сменя от СИГУРНОСТ-ЕМПЛОЕР на МИРА ЛАШЕС
Промяна предмет на дейност
- ДАНЪЧНИ, ОСИГУРИТЕЛНИ И ТРУДОВОПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ,, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГ И БИЗНЕС ПРОУЧВАНИЯ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО (БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО) НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ИЗГОТВЯНЕ НА БИЗНЕСПЛАНОВЕ И ИКОНОМИЧЕСКИ ОБОСНОВКИ; КАКТО И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА.
+ Разкриване на салони за красота, фризьорски и козметични услуги, миглопластика, маникюр, педикюр и ноктопластика; реклама и маркетинг, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, експорт, импорт, продажба на стоки от собствено производство, ресторантьорство, хотелиерство, туристически и информационни услуги, консултантски услуги, търговско посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни фирма и физически лица в страната и чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, строителна дейност, посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма