Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СКАЙ ЕНЕРДЖИ СЪПЛАЙ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203888476
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203888476 от 2016-04-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 25, 2016 10:51
Наименование
СКАЙ ЕНЕРДЖИ СЪПЛАЙ
Транслитерация
SKY ENERGY SUPPLY EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Твърдишки проход, 23, ет. 7 Виж на картата
Има 159 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия с електрическа енергия; доставка на електрическа енергия до крайни клиенти (физически и/или юридически лица); енергиен мениджмънт; организиране, оперативно планиране, поддръжка и управлен... Търговия с електрическа енергия; доставка на електрическа енергия до крайни клиенти (физически и/или юридически лица); енергиен мениджмънт; организиране, оперативно планиране, поддръжка и управление на вътрешна енергийна система на потребители; производство на електрическа енергия; услуги, свързани с доставка и търговия с електрическа енергия; търговия с природен газ; покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; консултантски услуги; търговско представителство; внос, износ и преработка на петрол и петролни продукти; продажба на едро и дребно на петрол, петролни продукти, горива и други стоки; управление на петролни съоръжения и складове; транспортни услуги и друга посредническа дейност, както и друга стопанска дейност, която не е забранена от закона. Дейностите, които подлежат на лицензионен или регистрационен режим, ще бъдат извършвани след получаване на съответните разрешения и лицензи и след извършване на надлежните регистрации. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Росен Николаев Русев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЗЕТОЛИА ЛИМИТЕД
Капитал размер
20,000 лева (20,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СКАЙ ЕНЕРДЖИ СЪПЛАЙ ЕООД на латиница "SKY ENERGY SUPPLY EOOD" с ЕИК/ПИК 203888476 е основана на 25 Януари 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТИНМАР СЪПЛАЙ", но на 14 Юни 2023 година то бива сменено на сегашното "СКАЙ ЕНЕРДЖИ СЪПЛАЙ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20,000 лева.

Хронология

2016-01-25
Регистрация на фирмата

2016-04-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203888476 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-05-10
Промяна предмет на дейност
- Търговия с електрическа енергия, доставка на електрическа енергия до крайни клиенти (физически и/или юридически лица), енергиен мениджмънт, организиране, оперативно планиране, поддръжка и управление на вътрешна енергийна система на потребители, търговско представителство и друга посредническа дейност, както и друга стопанска дейност, която не е забранена от закона. Дейностите, които подлежат на лицензионен или регистрационен режим, ще бъдат извършвани след получаване на съответните разрешения и лицензи и след извършване на надлежните регистрации.
+ Търговия с електрическа енергия; доставка на електрическа енергия до крайни клиенти (физически и/или юридически лица); енергиен мениджмънт; организиране, оперативно планиране, поддръжка и управление на вътрешна енергийна система на потребители; производство на електрическа енергия; услуги, свързани с доставка и търговия с електрическа енергия; търговия с природен газ; покупка, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; консултантски услуги; търговско представителство; внос, износ и преработка на петрол и петролни продукти; продажба на едро и дребно на петрол, петролни продукти, горива и други стоки; управление на петролни съоръжения и складове; транспортни услуги и друга посредническа дейност, както и друга стопанска дейност, която не е забранена от закона. Дейностите, които подлежат на лицензионен или регистрационен режим, ще бъдат извършвани след получаване на съответните разрешения и лицензи и след извършване на надлежните регистрации.

2017-07-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Бяло поле, 3, ет. 2, офис 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Твърдишки проход, 23, ет. 7

2023-06-14
Промяна наименование
Името се сменя от ТИНМАР СЪПЛАЙ на СКАЙ ЕНЕРДЖИ СЪПЛАЙ
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма