Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИШЕЛ ДИВЕЛЪПМЪНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203892407
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 26, 2016 16:12
Наименование
МИШЕЛ ДИВЕЛЪПМЪНТ
Транслитерация
MISHEL DEVELOPMENT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, СВ.М.МАГДАЛИНА, 50, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Одиторски и счетоводни услуги, проучвателни и бизнес-оценителски дейности;анализи, икономически обосновки и оценки; оценки на сгради, машини, съоръжения и други активи; вътрешна и външна търго... Одиторски и счетоводни услуги, проучвателни и бизнес-оценителски дейности;анализи, икономически обосновки и оценки; оценки на сгради, машини, съоръжения и други активи; вътрешна и външна търговия с всички разрешение от закона форми, с всички разрешени от закона стоки; експертна, мениджърска и консултантска дейност; покупко-продажба на недвижими имоти; всички, незабранени от закона услуги и дейности в страната и чужбина, включително и тези попадащи под специален законоустановен режим, изискващ предварително разрешение, след получаване на такова. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАЕЛА СТОЯНОВА СТОЯНОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИХАЕЛА СТОЯНОВА СТОЯНОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИШЕЛ ДИВЕЛЪПМЪНТ ЕООД на латиница "MISHEL DEVELOPMENT LTD" с ЕИК/ПИК 203892407 е основана на 26 Януари 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-01-26
Регистрация на фирмата

2017-05-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ШИПЧЕНСКИ ПРОХОД, 23, вх. В, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, СВ.М.МАГДАЛИНА, 50, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- ОДИТОРСКИ, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСИЧКИ, НЕ ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТЕЗИ ПОПАДАЩИ ПОД СПЕЦИАЛЕН ЗАКОНОУСТАНОВЕН РЕЖИМ, ИЗИСКВАЩ ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗРЕШЕНИЕ, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ТАКОВА.
+ Одиторски и счетоводни услуги, проучвателни и бизнес-оценителски дейности;анализи, икономически обосновки и оценки; оценки на сгради, машини, съоръжения и други активи; вътрешна и външна търговия с всички разрешение от закона форми, с всички разрешени от закона стоки; експертна, мениджърска и консултантска дейност; покупко-продажба на недвижими имоти; всички, незабранени от закона услуги и дейности в страната и чужбина, включително и тези попадащи под специален законоустановен режим, изискващ предварително разрешение, след получаване на такова.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма