Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АСФИМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203920899
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203920899 от 2016-03-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 12, 2016 10:49
Наименование
АСФИМ
Транслитерация
“ASFIM“ SRL
Оборот
154,000 лв. оборот за 2017 г.
Служители
1 служител към 2017 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ж.к. Струмско Център, 19, вх. А, ет. 6 Виж на картата
Предмет на дейност
организиране на мероприятия, културни, туристически, спортни и забавни събития, конференции, конгреси, услуги за частни лица и ресторанти при мероприятия; връзки с обществеността; планиран... организиране на мероприятия, културни, туристически, спортни и забавни събития, конференции, конгреси, услуги за частни лица и ресторанти при мероприятия; връзки с обществеността; планиране и провеждане на търговския панаири и изложения на национално и международно равнище, включително изпълнение на конкретни услуги, насочени към дейностите за подпомагане, разпространение и реклама на производствените дейности, туризма и местните продукти като цяло; проучване, планиране и осъществяване на промоционални и рекламни кампании, производство и търговия със стоки и услуги в областта на маркетинговите техники, управлението на корпоративния имидж, рекламната комуникация, телевизионните и аудиовизуалните продукти, както и в мултимедийната сфера; разработване, насърчаване и разпространение под всякаква форма на национални и международни отношения за предлагане на продукти и услуги от всякакъв вид за културен и бизнес обем. Консултантски услуги; търговия, посредничество, представителство и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество, покупко-продажба, внос и износ на стоки, продукти от всякакъв тип и на услуги, както и всички други дейности, незабранени от закона; прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стефан Илиев Станчев (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Никола Барбанера 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Лука Меони 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Стефан Илиев Станчев (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2017 154,000 - -
2016 0 - -

Служители

Година
Служители
2017 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АСФИМ ЕООД на латиница "“ASFIM“ SRL" с ЕИК/ПИК 203920899 е основана на 12 Февруари 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕНТЕОСТЕК", но на 7 Ноември 2016 година то бива сменено на сегашното "АСФИМ". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2017 година е в размер на 154,000 лв.

Хронология

2016-02-12
Регистрация на фирмата

2016-03-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203920899 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-11-07
Промяна наименование
Името се сменя от ЕНТЕОСТЕК на АСФИМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Георги Бенковски”, 14, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Цар Симеон”, 25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Услуги в сферата на технологиите и поддръжка на електронна търговия на електродомакински уреди. Консултантски услуги; посредничество, представителство и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество, покупко-продажба, внос и износ на стоки, продукти от всякакъв тип и на услуги, както и всички други дейности, незабранени от Закона.
+ Извършване на всякакъв род социални услуги и дейности в областта на социалната сфера, в съответствие при спазване на съответния разрешителен и/или лицензионен режим. Туристически, хотелиерски и ресторантьорски услуги и обществени услуги изобщо. Строителни и ремонтни дейности на жилищни и индустриални сгради и строителни работи изобщо. Промоционална дейност и дейност на Тур оператор. Покупко - порадажба, посредничество и управление на движимо и недвижимо имущество, покупко-продажба на стоки или на продукти в първоначален или преработен вид, внос и износ на стоки от всякакъв вид, управление на услуги, търговско представителство посредничество и агенство на лица или на местни и чуждестранни дружества в страната или в чужбина. Покупко-продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства и на плавателни съдове от всякакъв вид. Всички други дейности, незабранени от закона. Дейността може да бъде упражнявана, както в България така и в чужбина, без ограничения, както и всички други дейности, незабранени от Закона.

2017-08-10
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Извършване на всякакъв род социални услуги и дейности в областта на социалната сфера, в съответствие при спазване на съответния разрешителен и/или лицензионен режим. Туристически, хотелиерски и ресторантьорски услуги и обществени услуги изобщо. Строителни и ремонтни дейности на жилищни и индустриални сгради и строителни работи изобщо. Промоционална дейност и дейност на Тур оператор. Покупко - порадажба, посредничество и управление на движимо и недвижимо имущество, покупко-продажба на стоки или на продукти в първоначален или преработен вид, внос и износ на стоки от всякакъв вид, управление на услуги, търговско представителство посредничество и агенство на лица или на местни и чуждестранни дружества в страната или в чужбина. Покупко-продажба и отдаване под наем на моторни превозни средства и на плавателни съдове от всякакъв вид. Всички други дейности, незабранени от закона. Дейността може да бъде упражнявана, както в България така и в чужбина, без ограничения, както и всички други дейности, незабранени от Закона.
+ организиране на мероприятия, културни, туристически, спортни и забавни събития, конференции, конгреси, услуги за частни лица и ресторанти при мероприятия; връзки с обществеността; планиране и провеждане на търговския панаири и изложения на национално и международно равнище, включително изпълнение на конкретни услуги, насочени към дейностите за подпомагане, разпространение и реклама на производствените дейности, туризма и местните продукти като цяло; проучване, планиране и осъществяване на промоционални и рекламни кампании, производство и търговия със стоки и услуги в областта на маркетинговите техники, управлението на корпоративния имидж, рекламната комуникация, телевизионните и аудиовизуалните продукти, както и в мултимедийната сфера; разработване, насърчаване и разпространение под всякаква форма на национални и международни отношения за предлагане на продукти и услуги от всякакъв вид за културен и бизнес обем. Консултантски услуги; търговия, посредничество, представителство и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество, покупко-продажба, внос и износ на стоки, продукти от всякакъв тип и на услуги, както и всички други дейности, незабранени от закона;

2017-09-28
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-01-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Цар Симеон”, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ж.к. Струмско Център, 19, вх. А, ет. 6
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма