Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОНТАТЕК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203936202
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203936202 от 2017-12-20 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 22, 2016 17:15
Наименование
МОНТАТЕК
Транслитерация
„MONTATECH” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул.”Софийски герой”, 3, вх. Б, ет. 7 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителна дейност, строителство със сглобяеми конструкции и панели, посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване на... Строителна дейност, строителство със сглобяеми конструкции и панели, посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване на недвижими имоти под наем; външна и вътрешна търговия на всякакви стоки, включително и с такива за които се изисква лиценз-след неговото получаване, сключване на договори с български и чуждестранни фирми за съвместна дейност, рекламна и маркетингова дейност, ресторантьорство, хотелиерство, търговско представителство и посредничество, предприемачество, вътрешен и международен туризъм, внос и износ, реекспорт на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАВИД ОЛИВИЕ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДАВИД ОЛИВИЕ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
4,000 лева (4,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОНТАТЕК ЕООД на латиница "„MONTATECH” Ltd." с ЕИК/ПИК 203936202 е основана на 22 Февруари 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПИРИН ЕСТЕЙТ", но на 23 Ноември 2017 година то бива сменено на сегашното "МОНТАТЕК". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 4,000 лева.

Хронология

2016-02-22
Регистрация на фирмата

2017-11-23
Промяна наименование
Името се сменя от ПИРИН ЕСТЕЙТ на МОНТАТЕК
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Външна и вътрешна търговия на всякакви стоки, включително и с такива за които се изисква лиценз-след неговото получаване; строителна дейност; посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване на недвижими имоти под наем; сключване на договори с български и чуждестранни фирми за съвместна дейност, рекламна и маркетингова дейност, ресторантьорство, хотелиерство, търговско представителство и посредничество, предприемачество, вътрешен и международен туризъм, внос и износ, реекспорт на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Строителна дейност, строителство със сглобяеми конструкции и панели, посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване на недвижими имоти под наем; външна и вътрешна търговия на всякакви стоки, включително и с такива за които се изисква лиценз-след неговото получаване, сключване на договори с български и чуждестранни фирми за съвместна дейност, рекламна и маркетингова дейност, ресторантьорство, хотелиерство, търговско представителство и посредничество, предприемачество, вътрешен и международен туризъм, внос и износ, реекспорт на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

2017-12-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203936202 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма