Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКО ХЕРБАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203944569
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203944569 от 2016-03-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 26, 2016 11:36
Наименование
ЕКО ХЕРБАЛ
Транслитерация
EKO HERBAL LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ, 2 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
7219 - НАУЧНОИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ
Предмет на дейност
Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите. Производство на хранителни добавки, чай, напит... Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите. Производство на хранителни добавки, чай, напитки; пакетиране; търговия; покупка на стока и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, дистрибуция; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, информационни програми и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, битови услуги, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, вътрешна и външна търговска дейност, търговия с хранителни стоки, производство и реализация на селскостопанска продукция, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, пристанищна и претоварна дейност и услуги, обработка на всички видове товари, както и всяка друга, разрешена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН МИТЕВ ЖЕЛЯЗКОВ (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЛАМЕН МИТЕВ ЖЕЛЯЗКОВ (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКО ХЕРБАЛ ЕООД на латиница "EKO HERBAL LTD" с ЕИК/ПИК 203944569 е основана на 26 Февруари 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-02-26
Регистрация на фирмата

2016-03-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203944569 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-06-09
Промяна предмет на дейност
- Производство на хранителни добавки, чай, напитки; пакетиране; търговия; покупка на стока и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, дистрибуция; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, информационни програми и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, битови услуги, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, вътрешна и външна търговска дейност, търговия с хранителни стоки, производство и реализация на селскостопанска продукция, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, пристанищна и претоварна дейност и услуги, обработка на всички видове товари, както и всяка друга, разрешена от закона дейност.
+ Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите. Производство на хранителни добавки, чай, напитки; пакетиране; търговия; покупка на стока и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, дистрибуция; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, информационни програми и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, битови услуги, хотелиерство, ресторантьорство и туризъм, вътрешна и външна търговска дейност, търговия с хранителни стоки, производство и реализация на селскостопанска продукция, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, пристанищна и претоварна дейност и услуги, обработка на всички видове товари, както и всяка друга, разрешена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма