Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕРИОР ДЕПО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203952078
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203952078 от 2016-04-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 2, 2016 10:49
Наименование
ИНТЕРИОР ДЕПО
Транслитерация
INTERIOR DEPOT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, ул. ПЕНЧО СЛАВЕЙКОВ, 4 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7410 - Специализира дейност в областта на дизайна
Предмет на дейност
Строителство и обзавеждане на недвижими имоти, строително - ремонтна дейност, дизайн и вътрешна архитектура, производство на разрешени от закона стоки с цел продажба, покупка на разрешени от з... Строителство и обзавеждане на недвижими имоти, строително - ремонтна дейност, дизайн и вътрешна архитектура, производство на разрешени от закона стоки с цел продажба, покупка на разрешени от закона стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупко-продажба, производство и реализация на разрешена селскостопанска продукция, комисионна, спедиционна, лизингова дейности, вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, бартерни сделки, продажба на петролни продукти и техни производни, транспортна цейност в страната и чужбина, туристическа дейност, ресторантьорство и хотелиерство, рекламна и издателска дейности (без книгопечат), импресарска, програмна, информационни дейности, сделки с интеликтуална собственост, специализирана дейност в областта на дизайна, както и други дейности и услуги незабранени от Закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИЛЯН НЕДЕВ СТОЯНОВ (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИЛЯН НЕДЕВ СТОЯНОВ 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СИМЕОН ИВАНОВ СТОЙЧЕВ 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИЛЯН НЕДЕВ СТОЯНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕРИОР ДЕПО ЕООД на латиница "INTERIOR DEPOT" с ЕИК/ПИК 203952078 е основана на 2 Март 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МУЛТИМАТО", но на 10 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "ИНТЕРИОР ДЕПО". Седалището на компанията се намира в гр. Габрово, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2016-03-02
Регистрация на фирмата

2016-04-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203952078 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-04-10
Промяна наименование
Името се сменя от МУЛТИМАТО на ИНТЕРИОР ДЕПО
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, СТРОИТЕЛСТВО И ДРУГИ ДОВЪРШИТЕЛНИ СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ И ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Строителство и обзавеждане на недвижими имоти, строително - ремонтна дейност, дизайн и вътрешна архитектура, производство на разрешени от закона стоки с цел продажба, покупка на разрешени от закона стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупко-продажба, производство и реализация на разрешена селскостопанска продукция, комисионна, спедиционна, лизингова дейности, вътрешно и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, бартерни сделки, продажба на петролни продукти и техни производни, транспортна цейност в страната и чужбина, туристическа дейност, ресторантьорство и хотелиерство, рекламна и издателска дейности (без книгопечат), импресарска, програмна, информационни дейности, сделки с интеликтуална собственост, специализирана дейност в областта на дизайна, както и други дейности и услуги незабранени от Закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма