Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРИГОРОВ ДРАЙВИНГ АКАДЕМИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203952690
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 2, 2016 13:10
Наименование
ГРИГОРОВ ДРАЙВИНГ АКАДЕМИ
Транслитерация
GRIGOROV DRIVING ACADEMY LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, Андрей Ляпчев, 7 Виж на картата
Има 49 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Организиране и провеждане на спортни (или спортно-развлекателни) мероприятия и състезания, оргранизиране и провеждане на курсове за усъвършенстване на шофьорските умения, както и обучения за спорт... Организиране и провеждане на спортни (или спортно-развлекателни) мероприятия и състезания, оргранизиране и провеждане на курсове за усъвършенстване на шофьорските умения, както и обучения за спортно и екстремно шофиране, на лица, навършили 18-годишна възраст и притежаващи валидно СУМПС; маркетинг; реклама; консултантска дейност; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Григор Константинов Григоров (свързан с 7 фирми)
Управител: Григор Григоров Константинов (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Григор Григоров Константинов 1,700.00 лв - 33.33% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: Григор Константинов Григоров 3,400.00 лв - 66.67% дял (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,100 лева (5,100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРИГОРОВ ДРАЙВИНГ АКАДЕМИ ООД на латиница "GRIGOROV DRIVING ACADEMY LTD." с ЕИК/ПИК 203952690 е основана на 2 Март 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДиДжи Мотоспорт", но на 12 Февруари 2019 година то бива сменено на сегашното "ГРИГОРОВ ДРАЙВИНГ АКАДЕМИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,100 лева.

Хронология

2016-03-02
Регистрация на фирмата

2019-02-12
Промяна наименование
Името се сменя от ДиДжи Мотоспорт на ГРИГОРОВ ДРАЙВИНГ АКАДЕМИ
Промяна предмет на дейност
- Организиране и провеждане на спортни (или спортно-развлекателни) мероприятия и състезания, маркетинг, реклама, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Организиране и провеждане на спортни (или спортно-развлекателни) мероприятия и състезания, оргранизиране и провеждане на курсове за усъвършенстване на шофьорските умения, както и обучения за спортно и екстремно шофиране, на лица, навършили 18-годишна възраст и притежаващи валидно СУМПС; маркетинг; реклама; консултантска дейност; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма