Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГИГАНТ СТАРА ЗАГОРА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203952990
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 2, 2016 14:10
Наименование
ГИГАНТ СТАРА ЗАГОРА
Транслитерация
GIGANT STARA ZAGORA LTD
Оборот
2,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Христо Ботев, бл. 106, ет. 4 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
4120 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Проектиране и строителство на граждански и промишлени обекти; упражняване на строителен надзор; изготвяне на планове по безопасност и здраве; обследване на конструкции; извършване на всякакви видове с... Проектиране и строителство на граждански и промишлени обекти; упражняване на строителен надзор; изготвяне на планове по безопасност и здраве; обследване на конструкции; извършване на всякакви видове строително-монтажни работи; отдаване на скелета и механизации под наем; търговия със строителни материали, механизация, автомобили, недвижими имоти; оценка на инвестиционни проекти, изготвяне на доклади за енергийно и техническо обследване на сгради, изготвяне на сертификати за енергийни характеристики на сгради. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни сделки; лицензионни сделки; рекламни, информационни и други услуги; маркетингова дейност; консултантска дейност; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; предоставяне на транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешно и външнотърговска дейност; вътрешен и международен туризъм; рекламна дейност, както и всякаква друга търговска дейност, хотелиерска дейност, ресторантьорска дейност, незабранена със закон. Производство на всички видове стоки, незабранени от закона с цел продажбата им, вкл. закуски, сладкарски изделия, селскостопанска продукция. Всички видове услуги, незабранени от закона, вкл. туристически услуги, информационни услуги, транспортни услуги, счетоводни услуги и др., след получване на лиценз. Предпечатна подготовка на издания, доставка на компютри и офис оборудване, гаранционна и абонаментна поддръжка и извършване на всички видове услуги, незабранени от закона. Вътрешно и външнотърговска дейност с всички видове стоки, незабранени от закона, вкл. търговия с промишлени стоки, дамска и мъжка козметика и конфекция, отоплителни материали, хранителни стоки, стоки за бита и др. Когато има разрешителен режим – след издаване на съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИЛИЯ КИРОВ ПЕТКОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИЛИЯ КИРОВ ПЕТКОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 2,000 100% - -
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГИГАНТ СТАРА ЗАГОРА ЕООД на латиница "GIGANT STARA ZAGORA LTD" с ЕИК/ПИК 203952990 е основана на 2 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БИЛДИТ", но на 10 Юли 2017 година то бива сменено на сегашното "ГИГАНТ СТАРА ЗАГОРА". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 2,000 лв.

Хронология

2016-03-02
Регистрация на фирмата

2017-07-10
Промяна наименование
Името се сменя от БИЛДИТ на ГИГАНТ СТАРА ЗАГОРА
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОИТЕЛСТВО НА ГРАЖДАНСКИ И ПРОМИШЛЕНИ ОБЕКТИ; УПРАЖНЯВАНЕ НА СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР; ИЗГОТВЯНЕ НА ПЛАНОВЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ; ОБСЛЕДВАНЕ НА КОНСТРУКЦИИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ; ОТДАВАНЕ НА СКЕЛЕТА И МЕХАНИЗАЦИИ ПОД НАЕМ; ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, МЕХАНИЗАЦИЯ, АВТОМОБИЛИ, НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ОЦЕНКА НА ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ, ИЗГОТВЯНЕ НА ДОКЛАДИ ЗА ЕНЕРГИЙНО И ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛЕДВАНЕ НА СГРАДИ, ИЗГОТВЯНЕ НА СЕРТИФИКАТИ ЗА ЕНЕРГИЙНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СГРАДИ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ И ДРУГИ УСЛУГИ; МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ОБРАБОТЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ; РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКА ДЕЙНОСТ, РЕСТОРАНТЬОРСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН. ПРОИЗВОДСТВО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ, ВКЛ. ЗАКУСКИ, СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ, СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ. ВСИЧКИ ВИДОВЕ УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ И ДР., СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ. ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА НА ИЗДАНИЯ, ДОСТАВКА НА КОМПЮТРИ И ОФИС ОБОРУДВАНЕ, ГАРАНЦИОННА И АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Проектиране и строителство на граждански и промишлени обекти; упражняване на строителен надзор; изготвяне на планове по безопасност и здраве; обследване на конструкции; извършване на всякакви видове строително-монтажни работи; отдаване на скелета и механизации под наем; търговия със строителни материали, механизация, автомобили, недвижими имоти; оценка на инвестиционни проекти, изготвяне на доклади за енергийно и техническо обследване на сгради, изготвяне на сертификати за енергийни характеристики на сгради. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни сделки; лицензионни сделки; рекламни, информационни и други услуги; маркетингова дейност; консултантска дейност; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; предоставяне на транспортни услуги в страната и чужбина, вътрешно и външнотърговска дейност; вътрешен и международен туризъм; рекламна дейност, както и всякаква друга търговска дейност, хотелиерска дейност, ресторантьорска дейност, незабранена със закон. Производство на всички видове стоки, незабранени от закона с цел продажбата им, вкл. закуски, сладкарски изделия, селскостопанска продукция. Всички видове услуги, незабранени от закона, вкл. туристически услуги, информационни услуги, транспортни услуги, счетоводни услуги и др., след получване на лиценз. Предпечатна подготовка на издания, доставка на компютри и офис оборудване, гаранционна и абонаментна поддръжка и извършване на всички видове услуги, незабранени от закона. Вътрешно и външнотърговска дейност с всички видове стоки, незабранени от закона, вкл. търговия с промишлени стоки, дамска и мъжка козметика и конфекция, отоплителни материали, хранителни стоки, стоки за бита и др. Когато има разрешителен режим – след издаване на съответното разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма