Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕРБРАНДС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203953810
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203953810 от 2017-11-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 2, 2016 17:32
Наименование
ИНТЕРБРАНДС
Транслитерация
INTERBRANDS LTD
Оборот
16,002,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, ул. „Обелско шосе”, 18 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4690 - НЕСПЕЦИАЛИЗИРАНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО
Предмет на дейност
Търговска, маркетингова, мърчандайзинг, транспорт, рекламна дейност в страната и чужбина, в т.ч. внос, износ, реекспортни, лизингови, консигнационни сделки, търговско посредничеств... Търговска, маркетингова, мърчандайзинг, транспорт, рекламна дейност в страната и чужбина, в т.ч. внос, износ, реекспортни, лизингови, консигнационни сделки, търговско посредничество, агенство, представителство на фирми от страната и чужбина. Придобиване, изграждане, експлоатация и управление на фотоволтаични /соларни/ електроцентрали. Търговия с електрическа енергия, с природен газ и с вредни емисии след получаване на лиценз или разрешение, в зависимост от вида на съответната дейност. Производство и търговия с биогорива и нефтопродукти. Търговия с промишлени и хранителни стоки и селскостопанска продукция. Производство, съхранение, търговия и преработка на зърнени храни и зеленчуци, оранжерийно производство, преработка и продажба на селскостопанска и животинска продукция и продукти от тях, производство и търговия със стоки за бита. Търговия с лекарствени средства, бартери, консигнационни и лизингови сделки. Ресторантьорство, хотелиерство, туристически услуги в страната и чужбина и други допълнителни дейности, свързани с международния и вътрешен туризъм. Строителна и предприемаческа дейност, покупко-продажба на недвижими имоти, проучвателна, консултантска, проектантска, изпълнителна и сервизна дейност по изграждането на жилищни обекти за промишлеността, строителството, селското стопанство, хранително-вкусовата и леката промишленост. Доставка, включително и от внос на съответното оборудване, машини, инвентар, суровини, материали и резервни части, комисионерска, спедиторска, складова и транспортна дейност в страната и чужбина. Инженеринг. Закупуване и последваща продажба на отпадъци. Всяка незабранена от закона дейност. Дейността ще се осъществява в страната и чужбина прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИМИР НИКОЛАЕВ СТЕФАНОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Владимир Николаев Стефанов (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 16,002,000 557.44% - -
2020 2,434,000 50.15% - -
2019 1,621,000 -59.21% 42,000 2.59%
2018 3,974,000 731.38% - -
2017 478,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2 100%
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕРБРАНДС ЕООД на латиница "INTERBRANDS LTD" с ЕИК/ПИК 203953810 е основана на 2 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 16,002,000 лв. което е с 557% повече от предходната 2020 година (2,434,000 лв.), а средният годишен ръст е 320%.

Хронология

2016-03-02
Регистрация на фирмата

2017-04-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Димитровград, бул.ДИМИТЪР БЛАГОЕВ, 3, офис №19
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, площад Лебеда, 3, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-11-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203953810 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-11-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, площад Лебеда, 3, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, бул. България, 86

2018-07-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, бул. България, 86
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. „Димитър Хаджикоцев”, 35-37, вх. A, ет. 1

2019-04-16
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-02-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. „Димитър Хаджикоцев”, 35-37, вх. A, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, ул. „Обелско шосе”, 18
Промяна предмет на дейност
- Търговска, маркетингова, мърчандайзинг , транспорт, рекламна дейност в страната и чужбина, в т.ч. внос, износ, реекспортни, лизингови, консигнационни сделки, търговско посредничество, агенство, представителство на фирми от страната и чужбина. Придобиване, изграждане, експлоатация и управление на фотоволтаични /соларни/ електроцентрали. Търговия с електрическа енергия, с природен газ и с вредни емисии след получаване на лиценз или разрешение, в зависимост от вида на съответната дейност. Производство и търговия с биогорива и нефтопродукти. Търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки и селскостопанска продукция. Производство, съхранение, търговия и преработка на зърнени храни и зеленчуци, оранжерийно производство, преработка и продажба на селскостопанска и животинска продукция и продукти от тях , производство и търговия със стоки за бита. Търговия на едро и дребно с лекарствени средства, бартери, консигнационни и лизингови сделки. Ресторантьорство, хотелиерство, туристически услуги в страната и чужбина и други допълнителни дейности, свързани с международния и вътрешен туризъм. Строителна и предприемаческа дейност,покупко-продажба на недвижими имоти, проучвателна, консултантска, проектантска, изпълнителна и сервизна дейност по изграждането на жилищни обекти за промишлеността, строителството, селското стопанство, хранително-вкусовата и леката промишленост. Доставка, включително и от внос на съответното оборудване, машини, инвентар, суровини, материали и резервни части,комисионерска, спедиторска, складова и транспортна дейност в страната и чужбина. Инженеринг. Закупуване и последваща продажба на отпадъци. Всяка незабранена от закона дейност.Дейността ще се осъществява в страната и чужбина.
+ Търговска, маркетингова, мърчандайзинг, транспорт, рекламна дейност в страната и чужбина, в т.ч. внос, износ, реекспортни, лизингови, консигнационни сделки, търговско посредничество, агенство, представителство на фирми от страната и чужбина. Придобиване, изграждане, експлоатация и управление на фотоволтаични /соларни/ електроцентрали. Търговия с електрическа енергия, с природен газ и с вредни емисии след получаване на лиценз или разрешение, в зависимост от вида на съответната дейност. Производство и търговия с биогорива и нефтопродукти. Търговия с промишлени и хранителни стоки и селскостопанска продукция. Производство, съхранение, търговия и преработка на зърнени храни и зеленчуци, оранжерийно производство, преработка и продажба на селскостопанска и животинска продукция и продукти от тях, производство и търговия със стоки за бита. Търговия с лекарствени средства, бартери, консигнационни и лизингови сделки. Ресторантьорство, хотелиерство, туристически услуги в страната и чужбина и други допълнителни дейности, свързани с международния и вътрешен туризъм. Строителна и предприемаческа дейност, покупко-продажба на недвижими имоти, проучвателна, консултантска, проектантска, изпълнителна и сервизна дейност по изграждането на жилищни обекти за промишлеността, строителството, селското стопанство, хранително-вкусовата и леката промишленост. Доставка, включително и от внос на съответното оборудване, машини, инвентар, суровини, материали и резервни части, комисионерска, спедиторска, складова и транспортна дейност в страната и чужбина. Инженеринг. Закупуване и последваща продажба на отпадъци. Всяка незабранена от закона дейност. Дейността ще се осъществява в страната и чужбина

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма