Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СПОРТ ЕЛКОМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203955170
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 7, 2016 12:35
Наименование
СПОРТ ЕЛКОМ
Транслитерация
SPORT ELCOM Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ПИРОТСКА, 5, ет. 4 Виж на картата
Има 107 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос и продажба на спортни стоки, търговска дейност във всички разрешени от закона форми и с всички разрешени от закона стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, п... Внос и продажба на спортни стоки, търговска дейност във всички разрешени от закона форми и с всички разрешени от закона стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, издателска и рекламна дейност, туристически услуги, търговско представителство на местни и чуждестранни фирми и лица, производствена, инженерингова, маркетингова, транспортна, складова, спедиционна, лизингова и агентска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, както и извършването на всякаква друга стопанска и търговска дейност незабранена от закон и съответстваща на българското и европейското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСАНДЪР КИРИЛОВ ИЛИЕВ (свързан с 18 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Мариета Петкова Лазарова (свързан с 20 фирми)
Капитал размер
1,900 лева (1,900 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СПОРТ ЕЛКОМ ЕООД на латиница "SPORT ELCOM Ltd" с ЕИК/ПИК 203955170 е основана на 7 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛЕКС ЕЛКОМ", но на 15 Април 2021 година то бива сменено на сегашното "СПОРТ ЕЛКОМ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,900 лева.

Хронология

2016-03-07
Регистрация на фирмата

2019-08-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Генерал Паренсов, 24Б, ет. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Будапеща, 18, ет. партер

2021-03-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Будапеща, 18, ет. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Веслец, 57, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-04-15
Промяна наименование
Името се сменя от ЛЕКС ЕЛКОМ на СПОРТ ЕЛКОМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Веслец, 57, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ПИРОТСКА, 5, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- търговска дейност във всички разрешени от закона форми и с всички разрешени от закона стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, издателска и рекламна дейност, туристически услуги, търговско представителство на местни и чуждестранни фирми и лица, производствена, инженерингова, маркетингова, транспортна, складова, спедиционна, лизингова и агентска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, както и извършването на всякаква друга стопанска и търговска дейност незабранена от закон и съответстваща на българското и европейското законодателство.
+ Внос и продажба на спортни стоки, търговска дейност във всички разрешени от закона форми и с всички разрешени от закона стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, издателска и рекламна дейност, туристически услуги, търговско представителство на местни и чуждестранни фирми и лица, производствена, инженерингова, маркетингова, транспортна, складова, спедиционна, лизингова и агентска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, както и извършването на всякаква друга стопанска и търговска дейност незабранена от закон и съответстваща на българското и европейското законодателство.

2023-04-04
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма