Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Национални спортни състезания „Децата на България" ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203961305
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203961305 от 2017-05-09 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
March 9, 2016 16:29
Наименование
Национални спортни състезания „Децата на България"
Транслитерация
Ndtzionalni sportni sastezania "Detzata na Balgaria"TD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. "Одрин", 15 Виж на картата
Има 37 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
организиране на всякакъв вид съсзтезания и обучения, образователни курсове в сферата на образованието и спорта, предоставяне на образователни услуги, покупка на стоки и други вещи с цел препрода... организиране на всякакъв вид съсзтезания и обучения, образователни курсове в сферата на образованието и спорта, предоставяне на образователни услуги, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешно и външно търговска дейност, търговия на дребно и едро с промишлени стоки; комисионни, спедиционнни и превозни сделки; транспортни услуги; консултантски услуги; складови дейности; лицензионни дейности; лизингова търговия; строителство, ремонт, покупка или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; производство на строителна, промишлена и друг вид продукция; хотелиерство; ресторантьорство; рекламна, програмна, информационна и туристическа дейност; сделки с интелектуална собственост; търговско представителство и посредничество; наемане и обработка на земеделска земя, производство и търговия със селскостопанска продукция - животинска и растителна и всяка друга дейност по смисъла на чл. 1, ал. 1 от Търговския закон и незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНИЕЛ МАРИНОВ ИВАНОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛ МАРИНОВ ИВАНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Национални спортни състезания „Децата на България" ЕООД на латиница "Ndtzionalni sportni sastezania "Detzata na Balgaria"TD" с ЕИК/ПИК 203961305 е основана на 9 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДАНИМАКС ТРЕЙДИНГ", но на 31 Юли 2023 година то бива сменено на сегашното "Национални спортни състезания „Децата на България"". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2016-03-09
Регистрация на фирмата

2017-05-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203961305 на основание друго от ЗДДС

2023-07-31
Промяна наименование
Името се сменя от ДАНИМАКС ТРЕЙДИНГ на Национални спортни състезания „Децата на България"
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ,ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО С ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОНННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ; КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; СКЛАДОВИ ДЕЙНОСТИ; ЛИЦЕНЗИОННИ ДЕЙНОСТИ; ЛИЗИНГОВА ТЪРГОВИЯ; СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТ, ПОКУПКА ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ПРОИЗВОДСТВО НА СТРОИТЕЛНА, ПРОМИШЛЕНА И ДРУГ ВИД ПРОДУКЦИЯ; ХОТЕЛИЕРСТВО; РЕСТОРАНТЬОРСТВО; РЕКЛАМНА,ПРОГРАМНА, ИНФОРМАЦИОННА И ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; МАРКЕТИНГ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; НАЕМАНЕ И ОБРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ-ЖИВОТИНСКА И РАСТИТЕЛНА И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ ПО СМИСЪЛА НА ЧЛ. 1, АЛ. 1 ОТ ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН И НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ организиране на всякакъв вид съсзтезания и обучения, образователни курсове в сферата на образованието и спорта, предоставяне на образователни услуги, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; вътрешно и външно търговска дейност, търговия на дребно и едро с промишлени стоки; комисионни, спедиционнни и превозни сделки; транспортни услуги; консултантски услуги; складови дейности; лицензионни дейности; лизингова търговия; строителство, ремонт, покупка или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; производство на строителна, промишлена и друг вид продукция; хотелиерство; ресторантьорство; рекламна,програмна, информационна и туристическа дейност; сделки с интелектуална собственост; търговско представителство и посредничество; наемане и обработка на земеделска земя, производство и търговия със селскостопанска продукция - животинска и растителна и всяка друга дейност по смисъла на чл. 1, ал. 1 от Търговския закон и незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма