Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИ ЕМ МОНТАДЖИ ИНДУСТРИАЛИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203962318
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203962318 от 2016-04-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 10, 2016 11:25
Наименование
БИ ЕМ МОНТАДЖИ ИНДУСТРИАЛИ
Транслитерация
BM MONTAGGI INDUSTRIALI
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Стефан Караджа", 7, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 176 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия, дистрибуция, внос и износ на храни, хранителни стоки, алкохолни и безалкохолни напитки, управление на ресторанти, хотели, балнеохотели и др.; монтаж и поддръжка на всякакви про... Търговия, дистрибуция, внос и износ на храни, хранителни стоки, алкохолни и безалкохолни напитки, управление на ресторанти, хотели, балнеохотели и др.; монтаж и поддръжка на всякакви промишлени и електрически инсталации; внос и износ, търговия с нови и употребявани автомобили и всякакви превозни средства; закупуване, ремонт, продажба, управление, замяна на граждански и промишлени недвижими имоти; търговско представителство и посредничество, комисионни и спедиционни сделки, както и всяка една друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за осъществяването на някоя от дейностите, е необходимо предварителното получаване на разрешение/ лиценз/ удостоверение, дружеството ще извършва тези дейности след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРКО БОНАНДИ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Алесандро Мендоца 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Рафаеле Галифуоко 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРКО БОНАНДИ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИ ЕМ МОНТАДЖИ ИНДУСТРИАЛИ ЕООД на латиница "BM MONTAGGI INDUSTRIALI" с ЕИК/ПИК 203962318 е основана на 10 Март 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Ноледжо.Бг", но на 31 Август 2016 година то бива сменено на сегашното "БИ ЕМ МОНТАДЖИ ИНДУСТРИАЛИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2016-03-10
Регистрация на фирмата

2016-04-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203962318 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-07-19
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2016-08-31
Промяна наименование
Името се сменя от Ноледжо.Бг на БИ ЕМ МОНТАДЖИ ИНДУСТРИАЛИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. Ген. Едуард И. Тотлебен, 53-55
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Стефан Караджа", 7, вх. В, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Продажба и отдаване под наем на нови и употребявани автомобили, търговия с нови и употребявани моторни превозни средства, търговия с резервни части за превозни средства, автосервизни услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законите на Република България, и за която не се изисква предварително разрешение (лиценз) от държавен орган, като в случай, че за някоя от гореизброените дейности се изисква разрешение, то такава ще бъде извършвана след получаването му.
+ Търговия, дистрибуция, внос и износ на храни, хранителни стоки, алкохолни и безалкохолни напитки, управление на ресторанти, хотели, балнеохотели и др.; монтаж и поддръжка на всякакви промишлени и електрически инсталации; внос и износ, търговия с нови и употребявани автомобили и всякакви превозни средства; закупуване, ремонт, продажба, управление, замяна на граждански и промишлени недвижими имоти; търговско представителство и посредничество, комисионни и спедиционни сделки, както и всяка една друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за осъществяването на някоя от дейностите, е необходимо предварителното получаване на разрешение/ лиценз/ удостоверение, дружеството ще извършва тези дейности след съответното им получаване.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма