Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЕТ РЕЗИДЪНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203964810
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 11, 2016 10:57
Наименование
ПЕТ РЕЗИДЪНС
Транслитерация
PET RESIDENCE ltd
Оборот
9,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Владая, ул. "Шипето", 7 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
96.09 - Други персонални услуги, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Извършване на дейност като хотел за домашни любимци, полагане на грижи за домашни любимци и безстопанствени или други животни, транспорт на животни, обучение на кучета, престой с адаптация на ... Извършване на дейност като хотел за домашни любимци, полагане на грижи за домашни любимци и безстопанствени или други животни, транспорт на животни, обучение на кучета, престой с адаптация на несоциални кучета и котки, осъществяване и/или подпомагане на процеса по осиновяване на животни, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КАЛИНА АНГЕЛОВА СТАНЧЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КАЛИНА АНГЕЛОВА СТАНЧЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 9,000 80% - -
2020 5,000 -86.11% - -
2018 36,000 -12.2% - -
2017 41,000 215.38% - -
2016 13,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1
2018 1 -50%
2017 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЕТ РЕЗИДЪНС ЕООД на латиница "PET RESIDENCE ltd" с ЕИК/ПИК 203964810 е основана на 11 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗОРГО", но на 23 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "ПЕТ РЕЗИДЪНС". Седалището на компанията се намира в с. Владая, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 9,000 лв. което е с 80% повече от предходната 2020 година (5,000 лв.), а средният годишен ръст е 49%.

Хронология

2016-03-11
Регистрация на фирмата

2022-10-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Шума
+ БЪЛГАРИЯ, с. Владая, "Шипето", 7
Промяна предмет на дейност
- Комбинирано растениевъдно-животновъдно стопанство, покупко-продажба, разпространение, търговска и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ Извършване на дейност като хотел за домашни любимци, полагане на грижи за домашни любинци и безстопанствени или други животни, транспорт на домашни любимци, търговия с храна и аксесоари за домашни любимци, обучение на кучета, грууминг, престой с адаптация на несоциални кучета и котки, полагане на грижи за безстопанствени животни, в това число, но не само осигуряване на временен дом и престой с адаптация на такива животни, осъществяване и/или подпомагане на процеса по осиновяване на животни, търговия на дребно и едро с козметика, шампоани и козметични продукти за домашни любимци, с витамини и хранителни добавки за домашни любимци, вътрешна и външна търговия на стоки на едро и на дребно в страната и в чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на услуги, внос и износ, търговско представителство и посредничество, консултантска дейност, транспортна дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

2023-08-23
Промяна наименование
Името се сменя от ЗОРГО на ПЕТ РЕЗИДЪНС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Владая, "Шипето", 7
+ БЪЛГАРИЯ, с. Владая, ул. "Шипето", 7
Промяна предмет на дейност
- Извършване на дейност като хотел за домашни любимци, полагане на грижи за домашни любинци и безстопанствени или други животни, транспорт на домашни любимци, търговия с храна и аксесоари за домашни любимци, обучение на кучета, грууминг, престой с адаптация на несоциални кучета и котки, полагане на грижи за безстопанствени животни, в това число, но не само осигуряване на временен дом и престой с адаптация на такива животни, осъществяване и/или подпомагане на процеса по осиновяване на животни, търговия на дребно и едро с козметика, шампоани и козметични продукти за домашни любимци, с витамини и хранителни добавки за домашни любимци, вътрешна и външна търговия на стоки на едро и на дребно в страната и в чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на услуги, внос и износ, търговско представителство и посредничество, консултантска дейност, транспортна дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Извършване на дейност като хотел за домашни любимци, полагане на грижи за домашни любимци и безстопанствени или други животни, транспорт на животни, обучение на кучета, престой с адаптация на несоциални кучета и котки, осъществяване и/или подпомагане на процеса по осиновяване на животни, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма