Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИНАМИК КОНЦЕПТ КАРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203965136
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203965136 от 2016-03-31 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
March 11, 2016 11:29
Наименование
ДИНАМИК КОНЦЕПТ КАРС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, КАПИТАН -ЛЕЙТЕНАНТ ЕВСТАТИ ВИНАРОВ, 10, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничес... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, търговия с автомобили, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АДАМА НДИАЙЕ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЩЕФАН ЖЕРДЕА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
6 лева (6 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИНАМИК КОНЦЕПТ КАРС ЕООД с ЕИК/ПИК 203965136 е основана на 11 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "УЕ СПИЙД ТРЕЙД", но на 12 Април 2016 година то бива сменено на сегашното "ДИНАМИК КОНЦЕПТ КАРС". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 6 лева.

Хронология

2016-03-11
Регистрация на фирмата

2016-03-31
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203965136 на основание друго от ЗДДС

2016-04-12
Промяна наименование
Името се сменя от УЕ СПИЙД ТРЕЙД на ДИНАМИК КОНЦЕПТ КАРС
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, търговия с автомобили, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията,съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

2016-04-14
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-05-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, СТЕФАН КАРАДЖА, 10, ет. ПАРТЕР
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, КАПИТАН -ЛЕЙТЕНАНТ ЕВСТАТИ ВИНАРОВ, 10, ет. 2
Промяна управители

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма