Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕМО 2016 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203969234
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 14, 2016 08:46
Наименование
НЕМО 2016
Транслитерация
NEMO 2016 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Драгоман, 41 Виж на картата
Има 80 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия с хранителни, селскостопански и промишлени стоки в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина, продажба на стоки собствено производство, разносна... Производство и търговия с хранителни, селскостопански и промишлени стоки в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина, продажба на стоки собствено производство, разносна търговия; Електронна търговия; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както в страната, така и в чужбина; вътрешна и външна търговия, чрез внос и износ; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; покупко-продажба и отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество; почистване на офиси и сгради, строеж и обзавеждане на недвижим имот; лизинг; рекламни, информационни, програмни, импресарски, туристически, хотелиерски, туроператорски, ресторантьорски услуги; специализирани строителни дейности - монтаж на дограма и дърводелски работи, други довършителни строителни дейности; предоставяне на всички сделки и услуги, незабранени със закон. Дружеството ще извършва и друга дейност, която по предмет и обем изисква делата му да се водят по търговски начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАНКА ТОДОРОВА АЛЕКСИЕВА (свързан с 191 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАНКА ТОДОРОВА АЛЕКСИЕВА (свързан с 191 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕМО 2016 ЕООД на латиница "NEMO 2016 LTD" с ЕИК/ПИК 203969234 е основана на 14 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-03-14
Регистрация на фирмата

2018-06-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, КИРИЛ И МЕТОДИЙ, бл. 5, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Драгоман, 41
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с хранителни, селскостопански и промишлени стоки в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки собствено производство, разносна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, покупка, почистване на офиси и сгради, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерство /след лиценз/ и рестьорантьорство /след лиценз/ и всякаква друга, незабранена от закона дейност.
+ Производство и търговия с хранителни, селскостопански и промишлени стоки в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина, продажба на стоки собствено производство, разносна търговия; Електронна търговия; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както в страната, така и в чужбина; вътрешна и външна търговия, чрез внос и износ; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; покупко-продажба и отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество; почистване на офиси и сгради, строеж и обзавеждане на недвижим имот; лизинг; рекламни, информационни, програмни, импресарски, туристически, хотелиерски, туроператорски, ресторантьорски услуги; специализирани строителни дейности - монтаж на дограма и дърводелски работи, други довършителни строителни дейности; предоставяне на всички сделки и услуги, незабранени със закон. Дружеството ще извършва и друга дейност, която по предмет и обем изисква делата му да се водят по търговски начин.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма