Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕКОДЕНТ - Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ по дентална медицина ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203973994
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 16, 2016 10:56
Наименование
ДЕКОДЕНТ - Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ по дентална медицина
Оборот
168,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
8 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, "Д-р Христо Татарчев", 13 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дружеството като амбулатория за индивидуална практика за първична извънболнична дентална помощ, лечебно заведение по чл.8, ал.1, т. 1, буква”а” от Закона за лечебните заведения /ЗЛЗ/ ще осъщес... Дружеството като амбулатория за индивидуална практика за първична извънболнична дентална помощ, лечебно заведение по чл.8, ал.1, т. 1, буква”а” от Закона за лечебните заведения /ЗЛЗ/ ще осъществява диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на дентално-болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на дентални дейности и манипулации под контрол и отговорност на денталиста, предписване на обем и вид домашни грижи и помощ за дентално-болни, предписване на лекарства, превързочни материали и дентални пособия, извършиване на експертиза на временна нетрудоспособност, извършване на наблюдение, контрол и полагане на грижи за развитието на лица до 18 години, извършване на дейности по дентална здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи, издаване на документи, свързани със заболявания по дентална медицина и насочване на пациентите за консултативна и болнична помощ, медико-диагностична дейност, издаване на документи във връзка с денталната дейност на дружеството, насочване на дентално-болни за консултативна и болнична помощ и други законни дейности и услуги. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение /лиценз/ от съответните държавни или общински органи, ще бъдат извършени след набавяне на необходимите документи. Дейността се осъществява при спазване на медицинските стандарти за качество на оказваната медицинска помощ и осигуряване защита на правата на пациента. Лечебното заведение не може да извършва търговска дейност, освен за нуждите на осъществените медицински дейност и за обслужване на пациентите. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Иван Андонов Корчев (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Александър Дечев Дечев 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Иван Андонов Корчев 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН АНДОНОВ КОРЧЕВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 168,000 55.56% - -
2020 108,000 35% - -
2019 80,000 25% 0 -
2018 64,000 128.57% - -
2017 28,000 - -
2016 0 - -

Служители

Година
Служители
2021 8 60%
2020 5 -16.67%
2019 6 100%
2018 3 50%
2017 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕКОДЕНТ - Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ по дентална медицина ЕООД с ЕИК/ПИК 203973994 е основана на 16 Март 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЕКОДЕНТ - Амбулатория за групова практика за първична медицинска помощ по дентална медицина", но на 10 Юли 2017 година то бива сменено на сегашното "ДЕКОДЕНТ - Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ по дентална медицина". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 168,000 лв. което е с 56% повече от предходната 2020 година (108,000 лв.), а средният годишен ръст е 61%.

Хронология

2016-03-16
Регистрация на фирмата

2017-02-13
Промяна предмет на дейност
- Дружеството, като амбулатория за групова практика за първична извънболнична дентална помощ, лечебно заведение по чл.8, ал.1, буква “б” от Закона за лечебните заведения (ЗЛЗ) ще осъществява диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на дентално-болни, консултации, профилактика, предписване на лаборатирии и други видове изследвания, извършване на дентални дейности и манипулации под контрол и отговорност на денталиста, предписване на обем и вид домашни грижи и помощ за дентално-болни, предписване на лекарства, превързочни материали и дентални пособия, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, извършване на наблюдение, оказване на дентална помощ, наблюдение, контрол и полагане на грижи за развитието на лица до 18 години, извършване на образна диагностика на зъбите и челюстите на пациентите, извършване на дейности по дентална здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи, издаване на документи, свързани със заболявания по дентална медицина и насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, медико - диагностична дейност, издаване на документи във връзка с денталната дейност на дружеството, насочване на дентално-болни за консултативна и болнична помощ, извършване на лечение на дентално-болни и в домовете, когото състоянието налага това както и всички незабранени от Закона за лечебните заведения и други закони дейности и услуги. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение /лиценз/ от съответните държавни или общински органи, ще бъдат извършвани след набавяне на необходимите документи. Дейността се осъществява при спазване на медицинските стандарти за качество на оказваната медицинска помощ и осигуряване защита на правата на пациента. Лечебното заведение не може да извършва търговски сделки, освен за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.
+ Дружеството, като амбулатория за групова практика за първична извънболнична дентална помощ, лечебно заведение по чл.8, ал.1, буква “б” от Закона за лечебните заведения (ЗЛЗ) ще осъществява диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на дентално-болни, консултации, профилактика, предписване на лаборатирии и други видове изследвания, извършване на дентални дейности и манипулации под контрол и отговорност на денталиста, предписване на обем и вид домашни грижи и помощ за дентално-болни, предписване на лекарства, превързочни материали и дентални пособия, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, извършване на наблюдение, оказване на дентална помощ, наблюдение, контрол и полагане на грижи за развитието на лица до 18 години, извършване на дейности по дентална здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи, издаване на документи, свързани със заболявания по дентална медицина и насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, медико - диагностична дейност, издаване на документи във връзка с денталната дейност на дружеството, насочване на дентално-болни за консултативна и болнична помощ идруги закони дейности и услуги. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение /лиценз/ от съответните държавни или общински органи, ще бъдат извършвани след набавяне на необходимите документи. Дейността се осъществява при спазване на медицинските стандарти за качество на оказваната медицинска помощ и осигуряване защита на правата на пациента. Лечебното заведение не може да извършва търговски сделки, освен за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.

2017-07-10
Промяна наименование
Името се сменя от ДЕКОДЕНТ - Амбулатория за групова практика за първична медицинска помощ по дентална медицина на ДЕКОДЕНТ - Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ по дентална медицина
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, „Минзухар”, 5, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, "Д-р Христо Татарчев", 13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Дружеството, като амбулатория за групова практика за първична извънболнична дентална помощ, лечебно заведение по чл.8, ал.1, буква “б” от Закона за лечебните заведения (ЗЛЗ) ще осъществява диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на дентално-болни, консултации, профилактика, предписване на лаборатирии и други видове изследвания, извършване на дентални дейности и манипулации под контрол и отговорност на денталиста, предписване на обем и вид домашни грижи и помощ за дентално-болни, предписване на лекарства, превързочни материали и дентални пособия, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, извършване на наблюдение, оказване на дентална помощ, наблюдение, контрол и полагане на грижи за развитието на лица до 18 години, извършване на дейности по дентална здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи, издаване на документи, свързани със заболявания по дентална медицина и насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, медико - диагностична дейност, издаване на документи във връзка с денталната дейност на дружеството, насочване на дентално-болни за консултативна и болнична помощ идруги закони дейности и услуги. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение /лиценз/ от съответните държавни или общински органи, ще бъдат извършвани след набавяне на необходимите документи. Дейността се осъществява при спазване на медицинските стандарти за качество на оказваната медицинска помощ и осигуряване защита на правата на пациента. Лечебното заведение не може да извършва търговски сделки, освен за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.
+ Дружеството като амбулатория за индивидуална практика за първична извънболнична дентална помощ, лечебно заведение по чл.8, ал.1, т. 1, буква”а” от Закона за лечебните заведения /ЗЛЗ/ ще осъществява диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на дентално-болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на дентални дейности и манипулации под контрол и отговорност на денталиста, предписване на обем и вид домашни грижи и помощ за дентално-болни, предписване на лекарства, превързочни материали и дентални пособия, извършиване на експертиза на временна нетрудоспособност, извършване на наблюдение, контрол и полагане на грижи за развитието на лица до 18 години, извършване на дейности по дентална здравна промоция и профилактика, включително и профилактични прегледи, издаване на документи, свързани със заболявания по дентална медицина и насочване на пациентите за консултативна и болнична помощ, медико-диагностична дейност, издаване на документи във връзка с денталната дейност на дружеството, насочване на дентално-болни за консултативна и болнична помощ и други законни дейности и услуги. Дейностите, за които е необходимо предварително издаване на разрешение /лиценз/ от съответните държавни или общински органи, ще бъдат извършени след набавяне на необходимите документи. Дейността се осъществява при спазване на медицинските стандарти за качество на оказваната медицинска помощ и осигуряване защита на правата на пациента. Лечебното заведение не може да извършва търговска дейност, освен за нуждите на осъществените медицински дейност и за обслужване на пациентите.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма