Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮНИОН БИЛДИНГ 2016 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203975707
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203975707 от 2023-10-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 16, 2016 16:33
Наименование
ЮНИОН БИЛДИНГ 2016
Транслитерация
UNION BUILDING 2016 LTD
Оборот
50,000 лв. оборот за 2016 г.
Служители
1 служител към 2016 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, Кирил Д. Аврамов, 18 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
41.20 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Проектиране и строителство на обекти от високо строителство, пътна инфраструктура и хидротехнически съоръжения; Строителство, ремонт, саниране и реставрация на сгради и съоръжения; Производство... Проектиране и строителство на обекти от високо строителство, пътна инфраструктура и хидротехнически съоръжения; Строителство, ремонт, саниране и реставрация на сгради и съоръжения; Производство и монтаж на метални изделия; Реконструкция, рехабилитация, извършване на аварийни, основни, текущи ремонти и поддържка на пътища, пътни съоръжения, градски и общински комуникации и инфраструктурите около тях, Благоустрояване и озеленяване; Проектиране, изграждане, ремонт и поддържане на водопроводи, канализации, отводнителни канали, Друга проектантска и инженерингова дейност в страната и в чужбина; Анализ, структуриране координация и ръководство на проекти, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица ; Извършване на всички видове услуги с механизация, транспортни средства и друга помощно - спомагателна дейност, Доставка и Търговия на автомобилни части, автосервизна дейност и пътна помощ, поддръжка и ремонт на МПС, разглобяване на МПС и продажба на части. Когато за извършване на определена дейност се изисква определено разрешение от държавен орган, дейността се извършва след получаване на съответното разрешение/лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДОСЛАВ АТАНАСОВ АТАНАСОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВАЙЛО ВАСИЛЕВ МАДЖУРОВ 1.00 лв - 10.00% дял (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИАНА КАЛИНОВА ПЕНКОВА 9.00 лв - 90.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РАДОСЛАВ АТАНАСОВ АТАНАСОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2016 50,000 - -

Служители

Година
Служители
2016 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮНИОН БИЛДИНГ 2016 ЕООД на латиница "UNION BUILDING 2016 LTD" с ЕИК/ПИК 203975707 е основана на 16 Март 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЙ ЕМ ПРО", но на 4 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "ЮНИОН БИЛДИНГ 2016". Седалището на компанията се намира в гр. Свищов, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2016 година е в размер на 50,000 лв.

Хронология

2016-03-16
Регистрация на фирмата

2023-09-04
Промяна наименование
Името се сменя от АЙ ЕМ ПРО на ЮНИОН БИЛДИНГ 2016
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Баба Тонка, 7, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, Кирил Д. Аврамов, 18
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност; анализ, структуриране, координация и ръководство на проекти; изготвяне на документи за тръжни процедури, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; инвестиционни сделки; сделки с интелектуална собственост; комисионни сделки, хотелиерски, туристически, спортни, развлекателни, рекламни, информационни, програмни и други услуги; външнотърговска и външноикономическа дейност и други дейности незабранени от закона. Когато за извършване на определена дейност се изисква определено разрешение от държавен орган, дейността се извършва след получаване на съответното разрешение /лиценз/.
+ Проектиране и строителство на обекти от високо строителство, пътна инфраструктура и хидротехнически съоръжения; Строителство, ремонт, саниране и реставрация на сгради и съоръжения; Производство и монтаж на метални изделия; Реконструкция, рехабилитация, извършване на аварийни, основни, текущи ремонти и поддържка на пътища, пътни съоръжения, градски и общински комуникации и инфраструктурите около тях, Благоустрояване и озеленяване; Проектиране, изграждане, ремонт и поддържане на водопроводи, канализации, отводнителни канали, Друга проектантска и инженерингова дейност в страната и в чужбина; Анализ, структуриране координация и ръководство на проекти, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица ; Извършване на всички видове услуги с механизация, транспортни средства и друга помощно - спомагателна дейност, Доставка и Търговия на автомобилни части, автосервизна дейност и пътна помощ, поддръжка и ремонт на МПС, разглобяване на МПС и продажба на части. Когато за извършване на определена дейност се изисква определено разрешение от държавен орган, дейността се извършва след получаване на съответното разрешение/лиценз.

2023-09-21
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2023-10-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203975707 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма