Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИВА ВОДА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203979617
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 18, 2016 14:43
Наименование
ДИВА ВОДА
Транслитерация
DIVA VODA
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Синеморец, ул. "Устие", 14 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Идентифициране, разработване на предложения, управление и изпълнение на проекти в областта на екологията, опазване на биологичното разнообразие и околната среда; образование и обучение, популя... Идентифициране, разработване на предложения, управление и изпълнение на проекти в областта на екологията, опазване на биологичното разнообразие и околната среда; образование и обучение, популяризиране, информиране на обществеността, обмен, обработка и управление на информация, работа с медии, и консултации в областта на екологията и свързаните с нея; подготовка, изготвяне, защита, управление, координиране и участие в проекти по международни и европейски програми, анализи, проучвания и разработки в областта на екологията; хотелиерски (след получаване на лиценз), туристически, туроператорски(след получаване на лиценз), турагентски (след получаване на лиценз), рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; сделки с интелектуална собственост; маркетингова, инженерингова, инвестиционна, складова, лизингова и иновационна дейност. Извършване на дейности и процедури по дезинфекция, дезинсекция и дератизация (след лицензиране). Извършване на дейности свързани с отглеждане и продажба на продукция от аквакултури. Извършване на комерсиални водолазни дейности (след лицензиране), Извършване на сапйорски и пиротехнически услуги (след лицензиране). Производство, продажба и препродажба на селскостопанска продукция. Построяване, обзавеждане, въвеждане в експлоатация и менажиране на кабинет за неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве и амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ в с.Синеморец. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИАНА БОРИСОВА БАХЧЕВАНОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: БОРЯНА МАРИНОВА МАРИНОВА 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВЪЛКАН КОЛЕВ ВЪЛКАНОВ 52.00 лв - 52.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДИАНА БОРИСОВА БАХЧЕВАНОВА 15.00 лв - 15.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИВА ВОДА ООД на латиница "DIVA VODA" с ЕИК/ПИК 203979617 е основана на 18 Март 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Синеморец, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-03-18
Регистрация на фирмата

2017-09-26
Промяна предмет на дейност
- ИДЕНТИФИЦИРАНЕ, РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯ, УПРАВЛЕНИЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТИ В ОБЛАСТТА НА ЕКОЛОГИЯТА, ОПАЗВАНЕ НА БИОЛОГИЧНОТО РАЗНООБРАЗИЕ И ОКОЛНАТА СРЕДА; ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ, ПОПУЛЯРИЗИРАНЕ, ИНФОРМИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОСТТА, ОБМЕН, ОБРАБОТКА И УПРАВЛЕНИЕ НА ИНФОРМАЦИЯ, РАБОТА С МЕДИИ, И КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ЕКОЛОГИЯТА И СВЪРЗАНИТЕ С НЕЯ; ПОДГОТОВКА, ИЗГОТВЯНЕ, ЗАЩИТА, УПРАВЛЕНИЕ, КООРДИНИРАНЕ И УЧАСТИЕ В ПРОЕКТИ ПО МЕЖДУНАРОДНИ И ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ, АНАЛИЗИ, ПРОУЧВАНИЯ И РАЗРАБОТКИ В ОБЛАСТТА НА ЕКОЛОГИЯТА; ХОТЕЛИЕРСКИ (СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ), ТУРИСТИЧЕСКИ, ТУРОПЕРАТОРСКИ (СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ), ТУРАГЕНТСКИ (СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ), РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; МАРКЕТИНГОВА, ИНЖЕНЕРИНГОВА, ИНВЕСТИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА И ИНОВАЦИОННА ДЕЙНОСТ.
+ Идентифициране, разработване на предложения, управление и изпълнение на проекти в областта на екологията, опазване на биологичното разнообразие и околната среда; образование и обучение, популяризиране, информиране на обществеността, обмен, обработка и управление на информация, работа с медии, и консултации в областта на екологията и свързаните с нея; подготовка, изготвяне, защита, управление, координиране и участие в проекти по международни и европейски програми, анализи, проучвания и разработки в областта на екологията; хотелиерски (след получаване на лиценз), туристически, туроператорски(след получаване на лиценз), турагентски (след получаване на лиценз), рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; сделки с интелектуална собственост; маркетингова, инженерингова, инвестиционна, складова, лизингова и иновационна дейност. Извършване на дейности и процедури по дезинфекция, дезинсекция и дератизация (след лицензиране). Извършване на дейности свързани с отглеждане и продажба на продукция от аквакултури. Извършване на комерсиални водолазни дейности (след лицензиране), Извършване на сапйорски и пиротехнически услуги (след лицензиране). Производство, продажба и препродажба на селскостопанска продукция. Построяване, обзавеждане, въвеждане в експлоатация и менажиране на кабинет за неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве и амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ в с.Синеморец.

2018-11-30
Промяна съдружници

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма