Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РЕНТАЛ ТЕКНИКА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203980490
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 21, 2016 10:07
Наименование
РЕНТАЛ ТЕКНИКА
Транслитерация
RENTAL TECNIKA Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Уилям Гладстон, 37 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Сделки с недвижими имоти; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; маркетинг; рекламна дейност; транспорт и логистика; складова и дистрибуторска дейност; ... Сделки с недвижими имоти; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; маркетинг; рекламна дейност; транспорт и логистика; складова и дистрибуторска дейност; всяка дpугa дейност, която не e забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Антонио Сигеле (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Антонио Сигеле (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РЕНТАЛ ТЕКНИКА ЕООД на латиница "RENTAL TECNIKA Ltd." с ЕИК/ПИК 203980490 е основана на 21 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-03-21
Регистрация на фирмата

2017-04-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. Витоша, 65
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Уилям Гладстон, 37

2017-05-05
Промяна управители

2020-11-26
Промяна управители
Промяна предмет на дейност
- Отдаване под наем на осветителна и аудио техника, сценично оборудване, електрически генератори и др.; проектиране и изработване на оборудване за панаири, изложения и др.; проектиране и изпълнение на електрически инсталации с ниско напрежение; търговия със сценично оборудване, осветителна техника, музикални инструменти и др.; организиране на събития, изложения, панаири и др.; поддържащи дейности за изпълнители; сервиз за автомобили, осъществяване на технически прегледи за автомобили във всички страни-членки на Европейския съюз; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; маркетинг; рекламна дейност; транспорт и логистика; складова и дистрибуторска дейност; всяка дpугa дейност, която не e забранена от закона.
+ Сделки с недвижими имоти; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; маркетинг; рекламна дейност; транспорт и логистика; складова и дистрибуторска дейност; всяка дpугa дейност, която не e забранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма