Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЮ ГЛОБАЛ ТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203981578
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203981578 от 2016-04-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 21, 2016 14:15
Наименование
НЮ ГЛОБАЛ ТРЕЙД
Транслитерация
NEW GLOBAL TRADE LTD.
Оборот
363,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Георги Бенковски”, 14, ет. 2 Виж на картата
Има 31 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия с хартия, хартиени и картонени чаши. Отдаване под наем и търговия с автомобили, гуми, аксесоари и други. Дейности и услуги в сферата на информатиката. Консултантски услуг... Производство и търговия с хартия, хартиени и картонени чаши. Отдаване под наем и търговия с автомобили, гуми, аксесоари и други. Дейности и услуги в сферата на информатиката. Консултантски услуги; посредничество, представителство и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество; покупко-продажба, внос и износ на стоки, продукти от всякакъв тип и на услуги; както и всички други дейности, незабранени от Закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛУИДЖИ ИНДРАКОЛО (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛУИДЖИ ИНДРАКОЛО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 363,000 18050% - -
2020 2,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЮ ГЛОБАЛ ТРЕЙД ЕООД на латиница "NEW GLOBAL TRADE LTD." с ЕИК/ПИК 203981578 е основана на 21 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АГ КОРП", но на 24 Март 2021 година то бива сменено на сегашното "НЮ ГЛОБАЛ ТРЕЙД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 363,000 лв.

Хронология

2016-03-21
Регистрация на фирмата

2016-04-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203981578 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-05-05

2019-02-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Княз Александър Дондуков”, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Георги Бенковски”, 14, ет. 4

2021-03-24
Промяна наименование
Името се сменя от АГ КОРП на НЮ ГЛОБАЛ ТРЕЙД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Георги Бенковски”, 14, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Георги Бенковски”, 14, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Финансови, счетоводни, правни, търговски, технически и индустриални консултантски услуги; Маркетинг, посредничество при покупки, продажби и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество; Внос и износ на всякакъв вид стоки; Представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; Покупко-продажба на движимо и недвижимо имущество; Представителство на физически и юридически лица при участие в обществени и частни търгове, както и всички други дейности, незабранени от Закона.
+ Дейности по внос, износ и търговия на едро и дребно с пластика, полимери, домакински съдове, платове и аксесоари, санитарни продукти, козметични продукти, облекло, хранителните продукти от всякакъв вид и други от всякакъв тип. Отдаване под наем на автомобили и тежкотоварни средства, закупуване на автомобили и аксесоари. Консултантски услуги; посредничество, представителство и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество; покупко-продажба, внос и износ на стоки, продукти от всякакъв тип и на услуги; както и всички други дейности, незабранени от Закона.Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

2021-10-18
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Дейности по внос, износ и търговия на едро и дребно с пластика, полимери, домакински съдове, платове и аксесоари, санитарни продукти, козметични продукти, облекло, хранителните продукти от всякакъв вид и други от всякакъв тип. Отдаване под наем на автомобили и тежкотоварни средства, закупуване на автомобили и аксесоари. Консултантски услуги; посредничество, представителство и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество; покупко-продажба, внос и износ на стоки, продукти от всякакъв тип и на услуги; както и всички други дейности, незабранени от Закона.Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
+ Производство и търговия с хартия, хартиени и картонени чаши. Отдаване под наем и търговия с автомобили, гуми, аксесоари и други. Дейности и услуги в сферата на информатиката. Консултантски услуги; посредничество, представителство и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество; покупко-продажба, внос и износ на стоки, продукти от всякакъв тип и на услуги; както и всички други дейности, незабранени от Закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма