Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЕРФЕКТ АКАУНТИНГ СОФИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203982064
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203982064 от 2016-04-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 21, 2016 15:39
Наименование
ПЕРФЕКТ АКАУНТИНГ СОФИЯ
Транслитерация
PERFECT ACCOUNTING SOFIA ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. „Антим I“, 59 Виж на картата
Предмет на дейност
Финансово-счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане, съставяне на годишни финансови отчети и декларации, консултантска дейност в областта на данъчното и счетоводното законодателство... Финансово-счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане, съставяне на годишни финансови отчети и декларации, консултантска дейност в областта на данъчното и счетоводното законодателство, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, транспортна и спедиторска дейност, производство и търговия с хранителни и нехранителни стоки, комисионна, спедиционна, складова, рекламна, консултантска, лизингова дейност, посредничество и представителство на местни и чужди физически и юридически лица, както и други незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАИЛ БОЖИДАРОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИХАИЛ БОЖИДАРОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЕРФЕКТ АКАУНТИНГ СОФИЯ ЕООД на латиница "PERFECT ACCOUNTING SOFIA ltd" с ЕИК/ПИК 203982064 е основана на 21 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НДК кънсалтънтс", но на 24 Март 2023 година то бива сменено на сегашното "ПЕРФЕКТ АКАУНТИНГ СОФИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-03-21
Регистрация на фирмата

2016-04-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203982064 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-03-27
Промяна наименование
Името се сменя от НДК кънсалтънтс на НДК 72
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бул. Самоков, 47, вх. Г, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. „Антим I“, 59
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-11-14
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-03-24
Промяна наименование
Името се сменя от НДК 72 на ПЕРФЕКТ АКАУНТИНГ СОФИЯ
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност, управление на проекти, маркетингови анализи и статегии, административни и счетоводни услуги, финансови консултации и финансово планиране, консултации в областта на бизнес планирането, сливанията и придобиванията, управление на недвижими имоти, придобиване и оценяване на недвижими имоти, сделки с интелектуална собственост, рекламна, маркетингова, комисионерска, предприемаческа дейност, търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, не забранена със закон.
+ Финансово-счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане, съставяне на годишни финансови отчети и декларации, консултантска дейност в областта на данъчното и счетоводното законодателство, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, транспортна и спедиторска дейност, производство и търговия с хранителни и нехранителни стоки, комисионна, спедиционна, складова, рекламна, консултантска, лизингова дейност, посредничество и представителство на местни и чужди физически и юридически лица, както и други незабранени от закона дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма