Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА-МВ ДЕНТАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203983839
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 22, 2016 13:17
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА-МВ ДЕНТАЛ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.Кръстьо Българията, 33 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
индивидуална амбулаторна практика за извънболнична помощ за демтална медицина включваща:диагностика, лечение, контрол, рехабилитация и наолюдение на дентално болни, подписване и контрол на лаб... индивидуална амбулаторна практика за извънболнична помощ за демтална медицина включваща:диагностика, лечение, контрол, рехабилитация и наолюдение на дентално болни, подписване и контрол на лабораторни и други видове изс ледвания, манипулации, консултации в областта на денталната медицина, здравна промоция, профилактика, издаване на документи във връзка с дентални заболявания, де! ност пряко свързана с осъществяване на дейностите и с обслужване на пациентите, откриване и функциониране на рентгенови кабннетн с рентгенови апарати за зъбни снимки; откриване на кабинети за дентална физиотерапия, рентгенова диагностика във всички аспекти /секторна, панорамна, СВСТ/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕНТИН МАРИНОВ НАЙДЕНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕНТИН МАРИНОВ НАЙДЕНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА-МВ ДЕНТАЛ ЕООД с ЕИК/ПИК 203983839 е основана на 22 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-03-22
Регистрация на фирмата

2019-09-24
Промяна предмет на дейност
- индивидуална амбулаторна практика за извънболнична помощ за дентална медицина включваща:диагностика, лечение, контрол, рехабилитация и наблюдение на дентално болни, подписване и контрол на лабораторни и други видове изследвания, манипулации, консултации в областта на денталната медицина, здравна промоция, профилактика, издаване на документи във връзка с дентални заболявания, дейност пряко свързана с осъществяване на дейностите и с обслужване на пациентите.
+ индивидуална амбулаторна практика за извънболнична помощ за демтална медицина включваща:диагностика, лечение, контрол, рехабилитация и наолюдение на дентално болни, подписване и контрол на лабораторни и други видове изс ледвания, манипулации, консултации в областта на денталната медицина, здравна промоция, профилактика, издаване на документи във връзка с дентални заболявания, де! ност пряко свързана с осъществяване на дейностите и с обслужване на пациентите, откриване и функциониране на рентгенови кабннетн с рентгенови апарати за зъбни снимки; откриване на кабинети за дентална физиотерапия, рентгенова диагностика във всички аспекти /секторна, панорамна, СВСТ/.

2019-11-15
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма