Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕС ШОП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203987136
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203987136 от 2016-04-08 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
March 23, 2016 14:55
Наименование
НЕС ШОП
Транслитерация
“NESS SHOP” LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Будапеща", 18 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно със строителни материали, електроника, потребителски стоки, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В сл... търговия на едро и дребно със строителни материали, електроника, потребителски стоки, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Татяна Йонова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Татяна Йонова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕС ШОП ЕООД на латиница "“NESS SHOP” LTD." с ЕИК/ПИК 203987136 е основана на 23 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-03-23
Регистрация на фирмата

2016-04-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203987136 на основание друго от ЗДДС

2018-10-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул. "Цар Борис III", 267, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Будапеща", 18
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И/ИЛИ ДРЕБНО СЪС СТОКИ, ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, СПЕДИТОРСКИ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШНИ И МЕЖДУНАРОДНИ СПЕДИТОРСКИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СТРОИТЕЛСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕЕКСПОРТ, ЛИЗИНГОВА, МАРКЕТИНГОВА И ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, РЕКЛАМНИ УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА ЧИЕТО УПРАЖНЯВАНЕ СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШИТЕЛНО ИЛИ ЛИЦЕНЗ, ЩЕ БЪДАТ УПРАЖНЯВАНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО МУ.
+ търговия на едро и дребно със строителни материали, електроника, потребителски стоки, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма