Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЕСИ 2001 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203996719
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 29, 2016 12:11
Наименование
КЕСИ 2001
Транслитерация
KESI 2001
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, УЛ. ХАН ТЕРВЕЛ, 71 Виж на картата
Предмет на дейност
Чистене на санитарни съоръжения, паркинги, стъкла, витрини, търговия със санитарни материали, посредничество, консултантска дейност и услуги, външна и вътрешна търговия със стоки, разр... Чистене на санитарни съоръжения, паркинги, стъкла, витрини, търговия със санитарни материали, посредничество, консултантска дейност и услуги, външна и вътрешна търговия със стоки, разрешени от закона, транспортни услуги, производство и преработка на селскостопанска продукция, производство на стоки с цел продажба, комплексни туристически услуги, ресторантьорство и хотелиерство, посредническа и комисионна дейност, строителство и ремонт, рекламна и информационна дейност, сделки с благородни метали /след разрешение и одобрен лиценз/, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА МИТЕВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕЛИЦА ГЕОРГИЕВА КАТЕЛИЕВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МАРИАНА ИЛИЕВА СТОЯНОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Елица Георгиева Митева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЕСИ 2001 ЕООД на латиница "KESI 2001" с ЕИК/ПИК 203996719 е основана на 29 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-03-29
Регистрация на фирмата

2017-02-07
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Посредничество, консултантска дейност и услуги, фризьорски и козметични услуги, външна и вътрешна търговия със стоки, разрешени от закона, транспортни и спедиторски услуги, производство и преработка на селскостопанска продукция, производство на стоки с цел продажба, комплексни туристически услуги, ресторантьорство и хотелиерство, посредническа и комисионна дейност, строителство и ремонт рекламна и информационна дейност, сделки с благородни метали /след разрешение и одобрен лиценз/, както и всякакво друга търговска дейност незабранена от закона.
+ Чистене на санитарни съоръжения, паркинги, стъкла, витрини, търговия със санитарни материали, посредничество, консултантска дейност и услуги, външна и вътрешна търговия със стоки, разрешени от закона, транспортни услуги, производство и преработка на селскостопанска продукция, производство на стоки с цел продажба, комплексни туристически услуги, ресторантьорство и хотелиерство, посредническа и комисионна дейност, строителство и ремонт, рекламна и информационна дейност, сделки с благородни метали /след разрешение и одобрен лиценз/, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона.

2019-02-07
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2019-02-14

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма