Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТАРТИД ИНОВЕЙШЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204007389
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204007389 от 2016-05-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 4, 2016 13:47
Наименование
СТАРТИД ИНОВЕЙШЪН
Транслитерация
STARTED INOVATION
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Проф. Милко Бичев, 3, ет. 1 Виж на картата
Има 51 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешно и външно търговска дейност, разработване, дистрибуция и комерсиализиране на нови технологии от всякакъв вид и произход, консултантски услуги и търговска дейност, внос, износ и реекс... Вътрешно и външно търговска дейност, разработване, дистрибуция и комерсиализиране на нови технологии от всякакъв вид и произход, консултантски услуги и търговска дейност, внос, износ и реекспорт, търговско представителство на български и чуждестранни компании, посредничество и агентство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или предоставяне на туристически услуги, хотелиерски, рекламни, информационни дейности и свързаните с тях услуги, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. Дейностите, за които се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДЖЕЛО БАДИНИ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Тиери Жан-Пиер Ди Гарбо 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Френкли Дука 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНДЖЕЛО БАДИНИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТАРТИД ИНОВЕЙШЪН ЕООД на латиница "STARTED INOVATION" с ЕИК/ПИК 204007389 е основана на 4 Април 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТАРТИД", но на 4 Януари 2019 година то бива сменено на сегашното "СТАРТИД ИНОВЕЙШЪН". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-04-04
Регистрация на фирмата

2016-05-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204007389 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-01-04
Промяна наименование
Името се сменя от СТАРТИД на СТАРТИД ИНОВЕЙШЪН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Иван Денкоглу, 2, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Проф. Милко Бичев, 3, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и външно търговска дейност, разработване, дистрибуция и комерсиализиране на нови технологии от всякакъв вид и произход, консултантски услуги и търговска дейност, внос, износ и реекспорт, търговско представителство на български и чуждестранни компании, посредничество и агенство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или предоставяне на туристически услуги, хотелиерски, рекламни, информационни дейности и свързаните с тях услуги както и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ Вътрешно и външно търговска дейност, разработване, дистрибуция и комерсиализиране на нови технологии от всякакъв вид и произход, консултантски услуги и търговска дейност, внос, износ и реекспорт, търговско представителство на български и чуждестранни компании, посредничество и агентство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или предоставяне на туристически услуги, хотелиерски, рекламни, информационни дейности и свързаните с тях услуги, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. Дейностите, за които се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма