Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Кей Ти Си Кепитъл ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204010403
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204010403 от 2016-04-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 6, 2016 10:18
Наименование
Кей Ти Си Кепитъл
Транслитерация
KTC Capital Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Пловдив, 15 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговски сделки - внос и износ, търговия на едро и на дребно; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни, превозни, лицензионни, ... Търговски сделки - внос и износ, търговия на едро и на дребно; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни, превозни, лицензионни, лизингови сделки; дейност на търговско представителство и посредничество; производство на стоки с цел продажба; услуги на населението, брокерски услуги в страната и чужбина, търговия на регионалните и международните финансови пазари; консултации по финансови и инвестиционни сделки; обучение и софтуерни решения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тодор Димов Бояджиев (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Тодор Димов Бояджиев (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Кей Ти Си Кепитъл ЕООД на латиница "KTC Capital Ltd." с ЕИК/ПИК 204010403 е основана на 6 Април 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Кей Ти Си Трейдинг", но на 7 Май 2020 година то бива сменено на сегашното "Кей Ти Си Кепитъл". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2016-04-06
Регистрация на фирмата

2016-04-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204010403 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-06-08
Промяна предмет на дейност
- Търговски сделки - внос и износ, търговия на едро и на дребно; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни, превозни, лицензионни, лизингови сделки; дейност на търговско представителство и посредничество; производство на стоки с цел продажба; услуги на населението
+ Търговски сделки - внос и износ, търговия на едро и на дребно; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни, превозни, лицензионни, лизингови сделки; дейност на търговско представителство и посредничество; производство на стоки с цел продажба; услуги на населението, брокерски услуги в страната и чужбина, търговия на регионалните и международните финансови пазари; консултации по финансови и инвестиционни сделки.

2020-05-07
Промяна наименование
Името се сменя от Кей Ти Си Трейдинг на Кей Ти Си Кепитъл
Промяна предмет на дейност
- Търговски сделки - внос и износ, търговия на едро и на дребно; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни, превозни, лицензионни, лизингови сделки; дейност на търговско представителство и посредничество; производство на стоки с цел продажба; услуги на населението, брокерски услуги в страната и чужбина, търговия на регионалните и международните финансови пазари; консултации по финансови и инвестиционни сделки.
+ Търговски сделки - внос и износ, търговия на едро и на дребно; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни, превозни, лицензионни, лизингови сделки; дейност на търговско представителство и посредничество; производство на стоки с цел продажба; услуги на населението, брокерски услуги в страната и чужбина, търговия на регионалните и международните финансови пазари; консултации по финансови и инвестиционни сделки; обучение и софтуерни решения.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма