Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАЛИПСИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204024285
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204024285 от 2022-02-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 13, 2016 16:55
Наименование
КАЛИПСИ
Транслитерация
KALIPSI
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. Козлодуй, 6A Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Техническо обслужване и ремонт на автомобили, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. храни и напитки, внос, износ, продажба на... Техническо обслужване и ремонт на автомобили, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. храни и напитки, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СОНЯ ЯСЕНОВА СИМОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АСЕН КРАСИМИРОВ ЦВЕТАНОВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СОНЯ ЯСЕНОВА СИМОВА 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАЛИПСИ ООД на латиница "KALIPSI" с ЕИК/ПИК 204024285 е основана на 13 Април 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КЛАС 16", но на 2 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "КАЛИПСИ". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2016-04-13
Регистрация на фирмата

2022-02-02
Промяна наименование
Името се сменя от КЛАС 16 на КАЛИПСИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. Козлодуй, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. Козлодуй, 6A
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. храни и напитки, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ Техническо обслужване и ремонт на автомобили, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. храни и напитки, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

2022-02-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204024285 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма